N'Doye Özel Uçakla Trabzon'a Geldi - Son Dakika
Spor

N'Doye Özel Uçakla Trabzon'a Geldi

Trabzonspor, Dame N'Doye'yi dün gece şehre getirdi. 31 yaşındaki futbolcu, 3 yıllığına imza atacak.

09.08.2015 12:07  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da beklenen transfer gerçekleşti. Karadeniz ekibi N'Doye'yi dün Trabzon'a özel uçakla getirdi. 31 yaşındaki yıldız oyuncu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık resmi imzayı atacak.

Sezona Okay, Alper, Mbia, Cavanda ve Esteban Alvarado transferleriyle başlayan, kadrosundaki 11 oyuncuyla yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'da, Süleyman Hurma ve Şota Arveladze'nin alternatifli oyunculara sahip bir kadro kurma çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir Oscar Cardozo'ya partner arayan Karadeniz ekibi, Dame N'Doye'yi resmen renklerine bağladı.

GEÇ SAATLERDE TRABZON'A GELDİ

Dün gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a gelen 31 yaşındaki yıldız oyuncu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek. Gelecek olan raporda olumsuz bir duruma rastlanılmaması halinde, deneyimli futbolcu kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacak. İngiltere Championship ekibi Hull City'yle 2 yıl daha kontratı bulunan N'Doye'nin transferi için Bordo-Mavililer'in kasasından 3 milyon Euro bonservis bedeli çıkacak. Sözleşmenin detaylarıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmazken, Senegalli oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi.

VİZE İŞLEMLERİ GECİKTİRDİ

Normal şartlarda sportif direktör Süleyman Hurma, tecrübeli futbolcuyu geçtiğimiz perşembe günü Trabzon'a getirmesi bekleniyordu. Fakat vize işlemlerinin uzaması nedeniyle yıldız oyuncunun geliş tarihi dün geceye ertelendi. Bu arada Hull City sezonun ilk maçında dün Huddersfield Town ile karşılaştı. N'Doye 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

3 YIL SONRA İMZA ATACAK

Büyük anlaşmaya varılan ve Türkiye'ye gelmeye hazırlanan Dame N'Doye, 3 sezon önce Trabzonspor'un kapısından dönmüştü. Danimarka'nın Kopenhagen takımının formasını giydiği dönemde N'Doye ile görüşmelere başlandığını 17 Temmuz 2012'de borsaya bildiren Karadeniz temsilcisi, daha sonra bu transferi gerçekleştirememişti. Senegalli forvet ile bir araya gelmek için Danimarka'ya giden Başkan Sadri Şener'in 27 yaşındaki isimle fotoğraf çektirmiş ve bu görüntü medyaya sızmıştı. Ardından dönemin teknik direktörü Şenol Güneş'in kararından dönmesinin ardından, deneyimli oyuncunun transferi suya düşmüştü.

KAP'A BİLDİRİM YAPILDI

Trabzonspor, Dame N'Doye'nin transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dame N'Doye'nin Kulübümüze transferi konusunda, Hull City Tigers Ltd. ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur" denildi.

N\'Doye Özel Uçakla Trabzon\'a Geldi

Son Dakika Spor N'Doye Özel Uçakla Trabzon'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oflu: N doye ye kotu topcu diyen futboldan anlamiyordur kesin ve net 4 1 Yanıtla
  • OF: Sun sun nereye kadar samsun millete sunmaktan 9 kere küme düştün samrum 4 1 Yanıtla
  • OF: Şimdi cardozo düşünsün 2 0 Yanıtla
  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.


Advertisement