Müzik Dünyasına, Yeni Bir Star Doğuyor… - Son Dakika
Güncel

Müzik Dünyasına, Yeni Bir Star Doğuyor…

Müzik Dünyasına, Yeni Bir Star Doğuyor…

Yorumculuğunun yanı sıra besteci ve söz yazarı da olan Eda Resurreccion, 17 Şubat'da piyasaya çıkan ilk albümünün, çıkış şarkısı olan "Nihayet" ile müzik dünyasına merhaba diyor.

06.03.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezen Aksu başta olmak üzere, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu gibi birçok değerli sanatçı ve müzisyenle çalışan Eda Resurreccion, sonunda merakla beklenen ve 9 şarkıdan oluşan albümü ile, müzik yolculuğuna güçlü bir adım atıyor.
Albümde bulunan bütün şarkıların söz ve bestesi Eda Resurreccion'a ait. Albümdeki bütün şarkılarda yaşanmışlık ve gerçek duygular yer alıyor. Müzik eğitimini, İ.T.Ü Devlet Konservatuarından alan Eda Resurreccion, batı ve dünya müziğini de öğrenerek, Türkiye'de çıkarttığı yeni albümüyle kendi tarzını ve hikayesini müzik severlerle paylaşıyor.

Bordo Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan albümün, ilk klibi çıkış şarkısı olan 'Nihayet' şarkısına çekildi. Klibin yönetmenliğini, Barış Manço'nun 7'den 77'ye programının yönetmeni olan ve yıllarca TRT'de müzik eğlence programlarını hazırlayan Mehmet Özçiçek yaptı. Türkiye'de ilk kez bir klip, sanal stüdyoda ve özel efektlerle çekildi. Teknik olarak kamera çekimi ve çözünürlüğü açısından yine Türkiye'de ilk defa 6 K teknolojisi kullanıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzik Dünyasına, Yeni Bir Star Doğuyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement