Mutlu Kaya, Vurulmasaydı Bugün Sahnede Olacaktı - Son Dakika
Güncel

Mutlu Kaya, Vurulmasaydı Bugün Sahnede Olacaktı

Mutlu Kaya, Vurulmasaydı Bugün Sahnede Olacaktı

Diyarbakır'da başından vurularak ağır yaralanan ve tedavisi süren Mutlu Kaya, talihsiz olay yaşanmasaydı eğer bugün Ergani'de kendi toprağın ilk defa sahne alacaktı.

24.05.2015 13:49  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Ergani'de özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılan ve hem sesi hem de güzelliği ile göz dolduran Mutlu Kaya'nın hastanedeki tedavisine devam ediliyor.

Mutlu Kaya, talihsiz olay yaşanmasaydı eğer bugün Ergani'de sahne alacaktı. Konser biletlerinin basımının tamamlandığının ertesi günü saldırıya uğrayan Kaya'nın konser vereceği alanda ise sessizlik hakimiyetini korurken, genç kızın konser öncesi provalarını yine aynı mekanda gerçekleştirdiği görüldü.

Kaya'nın konserde açılış şarkısı olarak ise sanatçı "İlkay Akkaya'dan Gidemem" isimli parçayı seslendireceği öğrenildi.

KENDİ TOPRAĞINDA İLK KONSERİNİ VERECEKTİ

Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Kaya, saldırıya uğramasaydı eğer bugün kendi topraklarında ilk konserini verecekti. Hilar Mağaraları Berçem Park'ta sanatçı Veysel Demirci ile sahne alacak olan ancak yaşanan olayın ardından hastanede yaşam mücadelesi veren Kaya, konser için provalarını da yine aynı mekanda gerçekleştirdiği görüldü.

KONSER İÇİN PROVALAR YAPIYORDU

Öte yandan talihsiz genç kızın şarkı söylemeye karşı duyduğu tutkuyu her fırsatta sesiyle buluşturduğu görüntüleri de yürekleri burktu. Bulduğu her fırsatta şarkı söyleyerek sesiyle büyüleyen genç kızın provalarda Veysel Demirci ile konserde seslendireceği repertuarı hazırladığı görüldü. Mutklu Kaya bugün kendi topraklarında ilk kez vereceği konserdi gerçekleştirseydi eğer repertuvarı ise şu şekilde olacağı öğrenildi:

"İlkay Akkaya Gidemem, Amed Şehrim Benim, Heveslik Eyledim ve Baran Bari."

"KENDİ HALİNDE BİR AİLEYDİ"

Ayrıca Mutlu Kaya'nın uğradığı silahlı saldırının gerçekleştiği mahallede de sessizlik devam ediyor. Kemaliye Mahalle Muhtarı Özgür Kahraman, Mutlu Kaya'nın babasının uzun yıllardır müteahhitlik yaptığı ve maddi durumunun iyi olduğu ancak iflasın eşiğine geldikten sonra maddi durumlarının bozulduğunu açıkladı. Muhtar Kahraman, Kaya ailesinin kendi halinde yaşayan insanlar olduğunu belirterek, Mutlu Kaya'ya geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mutlu Kaya, Vurulmasaydı Bugün Sahnede Olacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ŞIRNAKLI ŞİYAR: ARKADAŞLAR BU OLAYA BAKIP KÜRTLER KÖTÜ DEMEYİN. BUNLAR KÜRT DEİİL ZAZA ZAZA ..KÜRTLERDE BÜLE OLAYLAR OLMAZ,,,,,,,,,,ARKADAŞLAR BU OLAYA BAKIP KÜRTLER KÖTÜ DEMEYİN. BUNLAR KÜRT DEİİL ZAZA ZAZA ..KÜRTLERDE BÜLE OLAYLAR OLMAZ 0 13 Yanıtla
  • yürek: Ya ne bicim insanlarsiniz sizene haber veriliyorsa yaptiginuz yorumlar cok sacma kurt yda degil mantikli olun insan bu yha insan kurtlere lad atanlara sesleniyorym cok rahatsizsaniz kafanizi duvarlara vurunn..Mutlu inşallah iyilesek ..#mutlukaya# #kadinasiddetehayir# 9 2 Yanıtla
  • ŞIRNAKLI ŞİYAR: ARKADAŞLAR BU OLAYA BAKIP KÜRTLER KÖTÜ DEMEYİN. BUNLAR KÜRT DEİİL ZAZA ZAZA ..KÜRTLERDE BÜLE OLAYLAR OLMAZ,,,,,,,,,,ARKADAŞLAR BU OLAYA BAKIP KÜRTLER KÖTÜ DEMEYİN. BUNLAR KÜRT DEİİL ZAZA ZAZA ..KÜRTLERDE BÜLE OLAYLAR OLMAZ 0 10 Yanıtla
  • Boksör: Ulan bu ülkede yol ortasında askerlerimizi vurdular bu kürt kızı kadar gündeme gelmedi. YAZIKLAR OLSUN. 7 1 Yanıtla
  • bu ne yaaaa: Ne bu arkadas ya yok muzik dinletiyorlar yok izzet gelmis gözünü kirpmis yok gözünü aralamis falan filan.yeter artik kardeşim biktik yaaa. 6 1 Yanıtla
  • Kadir mal mal konuşuyorsun varya: Ne salak yorumlar yazıyorsunuz suratınıza tükürmek Lazım 2 3 Yanıtla
  • ŞIRNAKLI ŞİYAR: ŞIRNAKLI ŞİYAR: Farinaz GÜZEL KIZMIŞ YAA. KÜRT GÜZELİ BÜLE OLUR İŞTE. . VALLA BU KIZI ALMAK İÇİN BÜTÜN PERAMI VERİRDİM. 15 KİLO ALTIN TAKARDIM. kız çok güzel yaaa. inan çok başlık verirdim. atlamakla iyi yapmış. . Tarih sizleri kahraman olarak yazacaktırWê dîrok we leheng bide nivîsîn. . 0 3 Yanıtla
  • cenk: Yeterrr 2 1 Yanıtla
  • yorumsuz: Turkiyede ve dünyada hergun yüzlerce kadın öldürülüyor tamam uzulduk ettik ama yeter durumu iyiye gidiyomuş işte daha ne haber yapılıpduruluyoki 2 1 Yanıtla
  • adanalıyık: vah vah çok üzüldüm şimdi ne olacak mutlu kayasız ne yapacaz 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:21 Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un merkeze bağlı Çendik köyü yakınındaki çeşmeden su dolduran A.D. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan A.D, yakınları tarafından Burdur Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan A.D, Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, A.D'yi yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    00:18 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.


Advertisement