Mutlu Kaya, 'Sakat Kalacağım' Diye Hüngür Hüngür Ağlıyor - Son Dakika
Magazin

Mutlu Kaya, 'Sakat Kalacağım' Diye Hüngür Hüngür Ağlıyor

38 gün sonra gözlerini açan genç kız, sakat kalacağı endişesi ile sürekli ağlıyor. Mutlu'nun annesi de Sibel Can'ın arayıp sormadığını söyleyerek sitem etti.

02.07.2015 16:29  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir ses yarışmasıyla ünlenen Diyarbakırlı 19 yaşındaki Mutlu Kaya, 18 Mayıs'ta evinde erkek arkadaşının silahlı saldırısına uğramış ve beynine isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı.

SAKAT KALMAKTAN KORKUYOR

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde 38 gün sonra gözlerini açan Kaya, etrafına gülücükler saçtı. Ancak bu gülücüklerin yerini son günlerde gözyaşları aldı. Aile, kızlarının fizik tedavi için GATA'ya (Gülhane Askeri Tıp Akademisi) sevkini istiyor. GATA'ya gidemediğinden sakat kalacağı endişesi yaşayan Mutlu Kaya, son günlerde sürekli ağlamaya başladı. Konuşma güçlüğü çeken Kaya, yeme ve içmeden kesildiği için 5 kilo kaybetti.

ANNE SİBEL CAN'A SİTEM ETTİ

Kızının ayağa kalkması için bir an önce GATA'ya sevk edilmesi gerektiğini ifade eden Hanım Kaya, "Doktorları burada artık pek fazla bir şeyin yapılamayacağını söylediler. Ayağa kalkabilmesi için GATA'da fizik tedavi görmesi gerektiğini söylediler. Henüz bir işlem yapılmadı. Mutlu, sakat kalacağı korkusuyla sürekli ağlıyor. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra üzüntüden 5 kilo kaybetti. Onu ikna edemiyorum. Gözlerim önünde eriyor" dedi. Sanatçı Sibel Can'a sitem eden Kaya, "Buraya gelen herkes gittikten sonra bir daha bizi sormadılar. Beni en çok Sibel Can şok etti ve üzdü. Kızım vurulduktan sonra hastaneye gelip geçmiş olsun ziyareti yaptı. Yanımızda olacağını söyledi. Ancak gittikten sonra bir daha ne aradı ne de sordu" diye konuştu.

10 GÜNDE 223 LİRA TOPLANDI

Ergani Kaymakamlığı, maddi durumu iyi olmadığı için hastane kapısında günlerdir bekleyen Kaya ailesine 9 bin lira destekte bulunmuştu. Mutlu'nun bundan sonraki tedavisi için Vakıfbank'ta açılan (TR980001500158007303595815) yardım hesabına 10 günde sadece 223 lira yardım yapıldı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hikmet İyem ise, Mutlu'nun sevkiyle ilgili sürecin devam ettiğini belirterek, "Başbakanlık danışmanıyla görüştük. GATA'yla temasa geçtiler. Raporlarını yolladık. Şu an yatak ayarlanıyor. Birkaç gün içinde ambulans uçakla göndereceğiz. Başbakan Davutoğlu'nun doktoru konuyla bizzat ilgileniyor" dedi.

Mutlu Kaya, \'Sakat Kalacağım\' Diye Hüngür Hüngür Ağlıyor

Son Dakika Magazin Mutlu Kaya, 'Sakat Kalacağım' Diye Hüngür Hüngür Ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Emrullah: bu kürtlere eleştirel tavırla yasalaşanlar unutmamalıdırki onu kürt olarak yaradan yüce Allah dileseydi bu yorum atanlarıda kürt olarak yaratırdı. ve ben bu yorumları atanın müslüman olduğuna inanmiyorum. müslüman adam için önemli olan ırk değildir. Önemli olan bir Allah a bir peygambere ve de aynı dine inanmaktir. 95 4 Yanıtla
  • Xray: Babamızın oğlumu ki yardım edelim allahın kürdü bunlara ancak mermi atarım para atmam 9 51 Yanıtla
  • M.mirza: Sibel can sizin ananızmı babanızmı Allah Allah.ha bire bir beklenti. Sen Allah'a sadece dua et 30 17 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Bi TV programı çektiler. Orada Sibel Can bu kıza denk geldi , Sertap erenerde denk gelebilirdi. Sibel Can ömrünün sonuna kadar bu kıza bakma zorunluluğumu var. O kadar saçmalıyosunuz ki 34 8 Yanıtla
  • Ayy: Cok uzadı bu mutlu olayı ya tamam Allah yardımcıları olsun ama sonuçta bu durumda olan cok insan var bukadar Gündeme gelmesi.. 11 22 Yanıtla
  • vatan: Bitane PKK Li yandasami uzulecem askere polisi yaşlanmanın cezasidir 8 23 Yanıtla
  • Baaaaaa: Selahattin Demirtaş Yunanistan a yardım edeceğine hemşerisine etsin, Sibel can garibim ne yapsın 14 15 Yanıtla
  • Semih: Sibel ve o çirkin oğlunun umrundami 26 1 Yanıtla
  • GsLi: sibel cana laf yok 4 21 Yanıtla
  • giresun: pkkaniz hdp niz yardim etsin size nankörler. 13 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement