Mustafa Sarıgül: "Muhalefet Kalmaya Değil, İktidara Gidiyorum" - Son Dakika
Politika

Mustafa Sarıgül: "Muhalefet Kalmaya Değil, İktidara Gidiyorum"

Mustafa Sarıgül: "Muhalefet Kalmaya Değil, İktidara Gidiyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, CHP’nin uzun yıllar iktidara gelemediğini belirterek, “Ankara’ya muhalefet kalmaya değil, iktidara gidiyorum” dedi.

24.03.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, CHP'nin uzun yıllar iktidara gelemediğini belirterek, "Ankara'ya muhalefet kalmaya değil, iktidara gidiyorum" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, ön seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarıgül bugün, Sarıyer Belediyesi Kadın Emek Atölyesi'ni ziyaret etti. Burada kadınların yaptığı çalışmaları inceleyen Sarıgül, onlarla sohbet etti. Ardından ön seçim çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

Engelliler için bir takım çalışmalar yapacağını kaydeden Sarıgül, "İlerideki em büyük amacım, ilk kanun teklifim engelliler için olacak. 'Engelli Bakanlığı'nı kurmakla mükellefiz biz" dedi.

"ÖN SEÇİMİ BEN BİR DEMOKRASİ BAYRAMI OLARAK GÖRÜYORUM"

Mustafa Sarıgül, ön seçimler için heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Ön seçimde demokrasi kazanacak, barış kazanacak, özgürlük kazanacak. CHP Türkiye'de uzun yıllar sonra ilk defa adaylarının bir bölümünü ön seçimle belirliyor. Ön seçimi ben bir demokrasi bayramı olarak görüyorum. Partili arkadaşlarımızın yurttaşlarımızın gösterdiği ilgi beni çok mutlu ediyor. Ön seçim heyecanını ben de bütün aday arkadaşlar gibi yaşıyorum. Ön seçim de bütün aday arkadaşlara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki CHP'ye kayıtlı olan yurttaşlarımızın en iyi kararı partimizi ileriye taşıyacak partimizin muhalefet günlerini bitirip iktidar günlerini başlatacak en iyi adayları en iyi şekilde değerlendireceklerine ben yürekten inanıyorum. Ön seçimden çıkarsam benim iki konum olacak. Engelliler ve çevre. Engellilerle ilgili yasal düzenlemeler yapmayı çok arzu ediyorum" diye konuştu.

"CHP UZUN YILLAR İKTİDAR DEĞİL"

"CHP uzun yıllardır iktidar değil" diyen Sarıgül, "Ben de Ankara'ya muhalefet kalmaya değil iktidara gidiyorum. 2 tane görevim var. Birinci ulusal bayrağımızı ikincisi de CHP bayrağını burca dikmek" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Sarıgül: 'Muhalefet Kalmaya Değil, İktidara Gidiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement