Mustafa Sarıgül: "Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Destekliyorum" - Son Dakika
Politika

Mustafa Sarıgül: "Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Destekliyorum"

Mustafa Sarıgül: "Ekmeleddin İhsanoğlu\'nu Destekliyorum"

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP ve CHP'nin 'çatı adayı' Ekmeleddin İhsanoğlu‘nu desteklediğini belirterek, "Adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor" dedi.

25.06.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP ve CHP'nin 'çatı adayı' Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğini belirterek, "Adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor" dedi.

Eski TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu'nun cenazesine katılmak üzere Hatay'a gelen Sarıgül, partisinin Hatay il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Sökmenoğlu'na Allah'tan rahmet diledi.

Türkiye'nin sahipsiz olmadığını, yeni baştan bir huzura ihtiyacı olduğunu ifade eden Sarıgül, "Türkiye'nin yeni baştan bir düzenlemeye ihtiyacı var. Türkiye'de inançlara saygılı, laikliği savunan, örfüne bağlı, töresine bağlı, geleneklerine bağlı yeni bir yapının tekrar harekete geçmesi gerekiyor. Önemli bir kurum, önemli bir müessese ama yapmamız gereken; sevgi kazanmamız lazım, sevginin olmadığı yerde başarı olmaz. Başarının en büyük göstergesi kararlı olmaktır, verimli olmaktır ve de uyumlu olmaktır" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, CHP ve MHP'nin 'çatı adayı' olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğini belirterek, "Şahsım itibariyle il başkanımızın görüşlerini destekliyorum. Artık aday belirlenmiştir. Adayla ilgili genel merkezin vermiş olduğu bir karar vardır. O karara saygı duymamız gerekiyor ve adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor. Yapmamız gereken şu an bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağız" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Sarıgül: 'Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Destekliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement