Mustafa Sarıgül: "Ak Parti'ye Oy Verenlerin de Haklarını Koruyacağız" - Son Dakika
Politika

Mustafa Sarıgül: "Ak Parti'ye Oy Verenlerin de Haklarını Koruyacağız"

İSTANBUL (İHA) – CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül Kağıthane’de gerçekleştirdiği mitingde, “Biz bu meydanda bulunan yurttaşlarımızın haklarını, hukuklarını koruyacağız ama yarın iktidar olduğumuz zaman bu meydanda bulunmayan AK Parti’ye oy verenlerin de haklarını koruyacağız” dedi.

03.06.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL (İHA) – CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül Kağıthane'de gerçekleştirdiği mitingde, "Biz bu meydanda bulunan yurttaşlarımızın haklarını, hukuklarını koruyacağız ama yarın iktidar olduğumuz zaman bu meydanda bulunmayan AK Parti'ye oy verenlerin de haklarını koruyacağız" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde halka seslendi. Sarıgül'e İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP İstanbul Milletvekili Adayları Özgür Koçak, Hasan Söyler ve Dursun Çiçek'te eşlik etti. Seçim otobüsünden inerek miting alanına yürüyen Sarıgül ve beraberindekilere halk yoğun ilgi gösterdi.

Burada yaptığı konuşmada Sarıgül, "İktidar diyor ki bana oy verenler benim, bana oy vermeyenler ne yaparsa yapsın. İktidar diyor ki bana oy verenleri evde tutuyorum. Biz buradan diyoruz ki öyle bir şeyi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında asla ve asla kabul etmeyeceğiz. Biz yurttaşlarımızın yüzde 40'ını, yüzde 50'sini değil, biz yurttaşlarımızın Allah'ım izin verirse, sizler destek verirseniz yüzde yüzünü kucaklayacağız" dedi.

Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah'ım bizi yaratırken nerede doğacağımızı, nasıl doğacağımızı, hangi şartlarda, hangi koşullarda dünyaya geleceğimizi asla bilemeyiz. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi kısmet olursa iktidarında bize gelen bir yurttaşımıza nerede doğdun? Hangi ırktansın? Hangi Kültürdensin? Hangi mezheptensin? Hangi inançtasınız diye bir soru sormayız. Hangi partiye oy verdin diye de soru sormayız. Bir tek soru sorarız. Allah'ımın bana verdiği güçle sana nasıl yardımcı oluruz."

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting yapmasını eleştiren Sarıgül, "Yasalar Cumhurbaşkanına da eşit sade vatandaşa da eşittir. Mevcut Cumhurbaşkanı niye dolaşıyor. Mevcut cumhurbaşkanının dolaşmasını asla ve asla doğru bulmuyorum. Yasalar güçlülerden yana değil, haklılardan yanadır" dedi.

Konuşmasının ardından Mustafa Sarıgül, Murat Hazinedar ve Aziz Kocaoğlu halkı selamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Sarıgül: 'Ak Parti'ye Oy Verenlerin de Haklarını Koruyacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement