Mustafa Koç Kebapçıya Klima Hediye Etti - Son Dakika
Ekonomi

Mustafa Koç Kebapçıya Klima Hediye Etti

Mustafa Koç Kebapçıya Klima Hediye Etti

Çemberlitaş'taki bir kebapçının müdavimi olan Mustafa Koç, mekanın sıcaklığından bunalınca sorunu klimayla çözdü.

31.07.2014 14:29  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Çemberlitaş'ta 75 metrekarelik bir mekan. Yazın dışarı atılan masalarla birlikte yalnızca 20 masada müşteri ağırlayabiliyor. Yani oldukça küçük bir kebapçı… Mutfağı restoranın tam ortasında (açık mutfak) olan Şeyhmuz Kebap Evi'nde tüm kebaplar 'zırh' denilen özel bıçakla doğranan etlerle yapılıyor. Restoranın spesiyali Şeyhmuz Kebap. Sunulan lezzete göre fiyatlar odukça uygun. Servis ise öğlen 12'de başlayıp akşam 18.30'da bitiyor. Yani 19.00'da giderseniz kapı duvar.

2 KLİMA HEDİYE ETTİ

Atik Ali Paşa Camisi'ne komşu bu kebapçı küçük ama ünü büyük. 40 yıllık mekanın müdavimlerinden biri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç. Koç burayı iki yıl önce keşfetmiş.

Yalnızca Mustafa Koç değil bazı Koç yöneticileri de buraya sık sık yemek yemeğe gidiyormuş. Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş.

Büyük patron olarak da hemen çareyi bulmuş ve Şeyhmuz Kebap Evi'ne iki Arçelik klima hediye etmiş. Şimdi daha serin bir ortamda kebaplarını yiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Mustafa Koç Kebapçıya Klima Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • urfalı: baştan sona reklam. . . koç reklamı, kebapçı reklamı ve arçelik reklamı. . . yazıklar olsun. . . 20 10 Yanıtla
  • ASİLTÜRK: BEN ŞAHSIM ADINA SAYIN MUSTAFA BEYİN SICAKTA KEBAP YEMESİNİ HİÇ HOŞ BULMUYORUM DOGRU KARAR VERMİŞ TEBRİK EDERİM. AYRICA BUNU HABER YAPAN ARKADAŞLARI AYRICA KUTLAR YILIN HABERİ SEÇİLMESİNİ TEMENNİ EDER HABERİ OKUYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. 24 5 Yanıtla salih k: öncelikle iyi dileklerinize mukabil ben de aynen size ve tüm haberseverlere sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. ve ben de bunu haber yapıp bizim gibi böylesi haberlere muhtaçları bir çatı altında topladığından son dakika ailesine teşekkür ediyorum. mustafa beyin güneş tarafından vücut ısısının yükselmesini ben de yadırgadım doğrusu. 2 senedir neredeymiş geçen yaz işkence çekmiş demek. olsun zararın neresinden dönse kardır. mustafa beyin bu anlamlı harekatına çemkirenler olursa objektif düşünmeye davet ediyorum zira bizde o variyet olsa güneşe kafa atmaya çalışırdık az bile yapmış. hepinizi kucaklıyorum sevgiler güzelllikler diliyorum efendim. çiçekler ağaçlar barış ve sevgi bizimle olsun 0 0
  • dago: bir sene bedava yersin artık kebapları 14 11 Yanıtla
  • harun: yazık koça bak sen sıcakta kebap yemiş bu nasıl bir zulumdur gözlerim doldu 18 7 Yanıtla
  • ...: Ya cehennem 10 11 Yanıtla
  • KLİMANIZI YESİNLER: BU HABERİ YAPAN GAZETECİ BU MEKANDAN KAÇ PARA ALDI ACABA 13 5 Yanıtla salih k: yanlış düşüncelere kapılmayınız bir ihtimal bu asılsız bir vesvesedir. müsterih olunuz 0 0
  • Halit Amati: Mustafa beyi kutlarım. Mekan sahibinede güle güle kullanmasını dilerim. İzmir'den ilk fırsatta gelip kebabınızı tadacagım. Hayırlı kazançlar dilerim. 12 5 Yanıtla
  • Arife sanal: Kahvaltıya da bizim eve gelir mi acaba? belli olmaz bi klima da bana :D Sabahın 6' sın dan öğlenin 1'ne kadar full güneş gören evin ısısı nasıl olur onu test etmiş olur hem. . ;) 6 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement