Mustafa Koç İçin Taziyeler Sürüyor... - Son Dakika
Güncel

Mustafa Koç İçin Taziyeler Sürüyor...

Mustafa Koç İçin Taziyeler Sürüyor...

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Divan Oteli'ne taziye akını sürüyor.

26.01.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Divan Oteli'ne taziye akını sürüyor.

Akşam üzeri oyuncu Hülya Avşar, şarkıcı Kenan Doğulu, emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile annesi Songül Aslan ve HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan taziye için geldi.

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Divan Oteli'ne taziye akını sürüyor. Akşam üzeri oyuncu Hülya Avşar, şarkıcı Kenan Doğulu, emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile annesi Songül Aslan ve HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan taziye için geldi.

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu Hülya Avşar, 'Ben hala inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Bestede de onu yazdım. Bize hiç hissettirmedi, Türkiye için o kadar önemliymiş ki' O kadar candandı ki, aileden biri gibiydi. Nur içinde yatsın. Allah herkese de böyle sevgiyi nasip eylesin dedi.

Kenan Doğulu ise, 'Ailesine ve çalışma arkadaşlarına Allah sabır ve kuvvet versin. Türkiye'nin en kıymetlilerinden birisiydi. Kaybetmiş olmaktan dolayı çok büyük üzüntü yaşıyoruz şeklinde konuştu.

Mehmet Aslan da, 'Mustafa Koç Bey, ülkemizin, dünyanın sayılı işadamlarından biri. Kendisinin ne kadar iyiliksever ve iyi bir patron olduğunu gıyaben de olsa duydum. Her ölüm vakitsizdir derler ya, sanırım bu da biraz öyle oldu. Takdir-i ilahi böyle tecelli etti. Ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Koç İçin Taziyeler Sürüyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement