Mustafa Kamil Abitoğlu'nun Süper Kupa Notu: 6-9 - Son Dakika
Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu'nun Süper Kupa Notu: 6-9

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve sarı-lacivertli takımın kupayı kazandığı maçta büyük eleştiri toplayan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu 6.9 notu aldı.

27.08.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF Süper Kupa maçında gösterdiği yönetimle büyük eleştiri alan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun MHK'yi hiç memnun etmediği ortaya çıktı.

4 KONUDA EKSİ NOT OLDU

Fenerbahçe 'nin penaltılar sonucu 3-2 kazandığı Galatasaray maçında düdük çalan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, gözlemciden 4 konuda eksi not aldı. Gözlemci raporunda büyük hataları tek tek yazılan Abitoğlu'nun hataları şöyle:

1- Oyuna bakış açısı kötüydü.
2-Kart ve disiplin uygulamaları yanlıştı.
3- Alex Telles'in Emre'ye bastığı pozisyon kırmızı karttı. Yine bazı sarı kartlık pozisyonları atladı.
4- Penaltı atışları sırasında 2 önemli hata yaptı. Volkan Demirel'in su içme taktiğini ilkinde uyarmalı, ikincisinde sarı kart göstermeliydi.

ABİTOĞLU'NUN NOTU: 6.9

Yine Volkan'ın Melo'nun üzerine atlaması da sarı kartlıktı. İki sarı sonrasında Volkan kırmızı kart görmeliydi. Bu rapor sonrasında Abitoğlu'nun 6.9 notu aldığı öğrenildi.

Mustafa Kamil Abitoğlu\'nun Süper Kupa Notu: 6-9
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Kamil Abitoğlu'nun Süper Kupa Notu: 6-9 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ASLAN DENİZ: ALLAH AŞKINA BU ADAM ÇOK İYİ NOT ALMAMIŞ MI. . . BU HAKEMİN NOTU 1 OLMALI. . . YAV VOLKAN MELONUN ÜZERİNE ZIPLIYOR GELİP AYIRIYOR. SENİN İŞİN AYIRMAK DEĞİL GEREKENİ YAPMAK. SEN ÇEKİL KENARA OLAYI İZLE. FUTBOLCULAR ONLARI AYIRIR. VOLKAN HER PENALTI POZİSYONUNDA SU İÇİYOR BİR ŞEY DEMİYOR. . . BÖYLE Bİ ADAMI Bİ DAHA DERBİLERE ATAMAYIN KARDEŞİM. . . 35 12 Yanıtla Rasko: ZATEN BU ADAM DİYORUM (HAKEM DİYEMİYORUM MAALESEF) YAŞTAN EMEKLİ OLUYOR ARTIK DERBİYİ RÜYASINDA BİLE GÖREMEZ. BAZEN HEPİMİZİN HAYATINDA OLMUŞTUR 1 BİLE İYİ NOTTUR YERİ GELDİĞİNDE AMA BUNA 1 BİLE ÇOK:) 0 0
  • hakan bektaş: SÖZDE DERBİ, KÖTÜ MAÇ , KÖTÜ HAKEM, KÖTÜ FUTBOL, KÖTÜ FEDERASYON=TÜRKİYEDE FUTBOL 13 3 Yanıtla

Advertisement