Mustafa Erdoğan'dan Beklenmeyen Gülben İtirafı - Son Dakika
Magazin

Mustafa Erdoğan'dan Beklenmeyen Gülben İtirafı

Mustafa Erdoğan\'dan Beklenmeyen Gülben İtirafı

Eski eş Erdoğan hafta sonu verdiği bir röportajda Gülben Ergen için, "Ben üç çocuğumun annesiyle ilgili kötü bir şey söylemem. Ona çok şey borçluyum" dedi.

29.10.2014 08:44  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen'in televizyoncu Erhan Çelik ile evlenmesinin ardından sıkça gündeme gelen Mustafa Erdoğan, en son "Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul edemem" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

"GÜLBEN'E ÇOK ŞEY BORÇLUYUM"

Mustafa Erdoğan, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda eski eşi Gülben Ergen'le ilgili açıklamalar yaptı. "Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul edemem" açıklamasıyla gündeme gelen Mustafa Erdoğan, Hafta Sonu dergisine verdiği Erdoğan, "Gülben Ergen'le son dönemde aranızda yaşananlara ilişkin neler demek istersiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı, "Şunu demek isterim: Ben üç çocuğumun annesiyle ilgili kötü bir şey söylemem. Ona çok şey borçluyum, üç tane aslan gibi çocuk verdiği, iyi yetiştirdiği ve iyi anne olduğu için de teşekkür ediyorum."

"DANS ETMELERİNİ İSTERİM"

Mustafa Erdoğan, çocukları için "Üçünün de sanatın bir dalıyla uğraşmasını isterim. Dans etmelerini çok isterim" dedi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mustafa Erdoğan'dan Beklenmeyen Gülben İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan: Bence iyi veya kotu artik sana sadece susmak yakisir sayin mustafa erdogan unutmaki eski esin artik evli . . allah sanada nasip etsin yeni bir kismet yoksa senden rahat yok gibi. . . 7 6 Yanıtla
  • HASAN SELÇUK: asparagaz-kimse bir şe dememiştir. . bu resim altına haber yazmak kolay. . yeterki zararsız olsun. . etki vede tepki oluşssun peşindeler. . aileri yıksanızda güzel olabiliyor. . . bilinci yada yalanı yayıyorlar. . . . gazeteler. . bunu yapmaya . . alet olmaya. . . . çok kanıksamışlar. . . 6. 636. 621 ci bu haber gibi ?, 9 asparagazdır. . 9 0 Yanıtla

Advertisement