Mustafa Denizli'den "Beşiktaşlı" Sözlerine Cevap - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli'den "Beşiktaşlı" Sözlerine Cevap

Mustafa Denizli, "Çocukluğunuzda hangi takımı tutuyorsunuz" diye sorulan soruya. "Çocukluğumda Beşiktaş'ı tutuyordum dedim. Mesleğin gereği bir cevap verdim" dedi.

26.11.2015 15:30  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını bir süredir sürdüren Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile 23 Kasım el sıkışmıştı. Denizli ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlanırken, tecrübeli çalıştırıcı resmi sözleşmeye de imza attı.

"MUSTAFA DENİZLİ BEŞİKTAŞLI" SÖZLERİNE CEVAP

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 'Galatasaray'ın başına Beşiktaşlı birinin geçmesi bizim için sevindirici' açıklamasıyla ilgili soruya ise tecrübeli teknik adam, "Ukalalık olacak ama birgün bu camiada hiçbir teknik adama sorulmayan bir soru soruldu. Çocukluğunuzda hangi takımı tutuyorsunuz diye soruldu. Ben de çocukluğumda Beşiktaş'ı tutuyordum dedim. Tüm başkanların görüşleri benim için değerlidir ama en değerli olan kendi görüşümdür. Bana sorulan soruya dürüstlükle cevap verdim ve bu cevaptan da gurur duydum. Bir çok yerde görev yaptım. Teknik adamlık yaşamımın yarısından fazlası bu camiada geçti. Bu mesleğin şartları içerisinde olan bir cevap vermeye çalıştım." ifadelerini kullandı.

"KRİZ VE BASKI BİZİM KAN KARDEŞİMİZ"

Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli de, "Kriz ve baskı bizim kan kardeşimiz oldu. Ne zamandan beri var, nerelerde var bu krizler bulup çıkarırız. Krizler, baskılar bizim gölgemiz gibi. Onlarla uğraşarak yeni bir güç kaznadırıyoruz kendimize. Önemli olan onları yaşamak değil onları aşmak." dedi.

"HAFİF PUSLU SİSLİ BİR DURUM VAR"

Mustafa Denizli bir basın mensubunun Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum için 'Karabulut' benzetmesinini yapması üzerine 'Kara bulutluk bir durum yok. Hafif puslu sisli bir durum var ve o kadarda önemli değil" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mustafa Denizli kendisini 1.5 yıllığına sarı kırmızılı takımın teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı.

Mustafa Denizli\'den "Beşiktaşlı" Sözlerine Cevap

Son Dakika Spor Mustafa Denizli'den 'Beşiktaşlı' Sözlerine Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • .....: başlamadan kıvırmaya başladı 2 1 Yanıtla
  • anglosakson adanalı: lobici geldi yine. beşiktaşa da böyle gelmişti. 0 0 Yanıtla

Advertisement