Mustafa Balbay Ödemiş'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Mustafa Balbay Ödemiş'i Ziyaret Etti

Mustafa Balbay Ödemiş\'i Ziyaret Etti

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP kurultayının ardından İzmir temasları kapsamında Ödemiş ilçesini ziyaret etti.

05.02.2016 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP kurultayının ardından İzmir temasları kapsamında Ödemiş ilçesini ziyaret etti.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ödemiş'te CHP'lilerle bir araya geldi. Balbay yaptığı konuşmada, "AKP karanlığını yeneceğimizi ve buna inancımı sizlerle bir kez daha yüksek sesle dile getirerek merhaba demek istiyorum. Önemli bir süreçten geçtik önceki dönemlerde partimizin ilçe başkanlığını, belediye başkanlığını yapmış arkadaşlarımız ile omuz omuza verdik. CHP olarak öncelikle kendimizi korumak tabii ki devamında daha da güçlü olmak için mücadele verdik" dedi.

"Bu topluma bir başka partinin bu topluma bir yenilik sunması gerekiyor. Türkiye'yi öyle değil, böyle yönetmemiz gerekiyor demesi lazım" diyen Balbay, "Bu partide Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Zamanı ne zaman şimdi önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz. Çarşamba günü kapalı grup toplantımız var. Bu toplantıda bende ana hatları ile AKP iktidarına anayasa teslim edilemeyeceğini, daha bugünden kaymakamlara yasaların dışına çıkın diyen bir Cumhurbaşkanına bu anayasa metninin teslim edilemeyeceğini paylaşacağım sizinde görüşlerinizi taşıyacağım" şeklinde konuştu.

"ATATÜRK BARIŞ HALKASINI KURMUŞTU"

"Atatürk daha Kurutuluş Savaşının, şehitlerimizin anıları tap taze iken çevremizde barış halkası kurdu" diyen Balbay, "Nasıl kurdu daha 15 yıl önce savaştığı Yunanistan ile barış hattını kurdu. Onla yetinmedi Irak, İran, Afganistan ile barış antlaşması yaptı. Tarihimize baktığımızda bu barış halkası güzel bir örnek değil midir? O yüzden partimizin bu kimliğini öne çıkararak yürümemiz gerekiyor. Umudunuzu yitirmeyin, moralinizi bozmayın. Karşıdakilerin amacı bizi yenildik duygusuna sevk etmek hayır buna izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki hafta partimizin yapacağı toplantı ile birlikte derlenip toparlanacağız. CHP'nin kendi iç gündemine kilitlenip kalmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Balbay anayasa görüşmeleriyle ilgili de, "Bu iktidar ile geçmişte yapılan anayasa çalışmalarının hiç biri sonuç vermedi. Şimdide vermeyeceği aşikar ama biz partimizi çözümsüz dedirtme noktasına da getirtmek istemiyoruz. Ama benim değerlendirmem o ki biz uzun pazarlıklar şunu aldı bunu verdi diyenler arkadaş işte anayasa önerimizdir diyip çerçeveyi çok net bir şekilde ortaya koymak ve biz bunu dışına çıkmayacağız demektir. Bunun için çalışacağız sizlerle birlikte hareket edeceğiz eksiğimizi, fazlamızı sizlerle paylaşacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Balbay Ödemiş'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement