Muslera'nın Sevgilisi Patricia Callero, Galatasaray'ın İspanya Kafilesinde - Son Dakika
Spor

Muslera'nın Sevgilisi Patricia Callero, Galatasaray'ın İspanya Kafilesinde

Galatasaray kafilesi yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Atletico Madrid maçı için İspanya'ya ulaşırken kafilede Muslera'nın sevgilisi Patricia Callero da yer aldı.

24.11.2015 16:30  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray kafilesi yarın akşam Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile oynayacağı karşılaşma için İspanya'nın başkenti Madrid'e ulaştı. TSİ 15.00 civarında Madrid'e varan sarı-kırmızılıları Barajas Havaalanı'nda taraftarlar karşıladı. Taraftarlar oyuncular ve antrenör Claudio Taffarel ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

TAFFAREL, MUSLERA VE RODRIGUEZ BASININ KARŞISINA ÇIKACAK

Galatasaray son çalışmasını bu akşam maçın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 19.30'da gerçekleştirecek. Antrenman öncesi antrenör Claudio Taffarel ile oyuncular Fernando Muslera ve Jose Rodriguez basın toplantısı düzenleyecek.

KAFİLEDE SÜRPRİZ İSİM

Öteye yandan Galatasaray kafilesinde sürpriz bir isim dikkat çekti. Madrid'e ulaşan Sarı-Kırmızılı kafilede Fernando Muslera'nın sevgilisi Patricia Callero da yer aldı. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Patricia Callero, kafilenin en çok ilgi gören isimlerinden biri oldu.

GALATASARAY KAFİLESİ MADRID'E ULAŞTI





Muslera\'nın Sevgilisi Patricia Callero, Galatasaray\'ın İspanya Kafilesinde

Son Dakika Spor Muslera'nın Sevgilisi Patricia Callero, Galatasaray'ın İspanya Kafilesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 555: Sadece başlığı okudum > Bunu haber yapanlar HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Uzun ince bir yolda,gidiyorlar gündü 1 1 Yanıtla
  • SAVAŞ BAŞLAYABILIR.TÜRK KÜRT LAZ BİRDİR ARTIK: Korkmuyoruz rusyadan musyadan,çinden minden,irandan mirandan..gelecekleri varsa görecekleride var..biz artik türk,kürt,laz,ermeni,alevisi ve sünnisi birleştik..türkiyemizi ve türkiye milletini koruyacağız. 1 0 Yanıtla

Advertisement