Müsiad'tan Kadem'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'tan Kadem'e Ziyaret

Müsiad\'tan Kadem\'e Ziyaret

Karabük MÜSİAD Yönetimi geçtiğimiz günlerde Safranbolu’da hizmete açılan Kadın ve Demokrasi Derneği’ne (KADEM) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28.01.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük MÜSİAD Yönetimi geçtiğimiz günlerde Safranbolu'da hizmete açılan Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, beraberinde Başkan Yardımcıları Cengiz Ünal ve Remzi Özçelik ile yönetim kurulu üyeleri Sebati Keskin, İsa Akgün ve Adem Karataş ile birlikte KADEM Karabük Şube Başkanı Hatice Bilici ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişi içinde geçen ziyarette MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, Bilici ve yönetimine başarılar dileyerek, "Ülkemizin ve milletimizin yararına olan tüm projelerde, sivil toplum kuruluşlarımızın yanında yer alacağız. İnanıyoruz ki elimizden geldiği kadarıyla insanlığa ve gelecek nesillere bir nebze de olsa faydalı olup, bunu amaç olarak ülkemizin tamamında yaymaya çalışmaktır.Bu kapsamda kadının sosyoekonomik, siyasal, kültürel anlamda güçlenmesi adına yapılan projelere de bizlerde MÜSİAD olarak elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye hazırız. KADEM Şube Başkanımız Hatice Bilici ve ekibine başarılar" diliyorum dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'tan Kadem'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement