MÜSİAD, Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi ile İstişarede Bulundu - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD, Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi ile İstişarede Bulundu

MÜSİAD, Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi ile İstişarede Bulundu

MÜSİAD Manisa Şubesi Yönetim Kurulu, Yunusemre Belediye Başkanı Doç. Dr. Mehmet Çerçi ile dernek binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

08.08.2015 07:28  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi Yönetim Kurulu, Yunusemre Belediye Başkanı Doç. Dr. Mehmet Çerçi ile dernek binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

MÜSİAD Manisa Yönetim Kurulu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Yunusemre Belediyesi ve MÜSİAD işbirliğinde gerçekleştirilen iftar programı, MÜSİAD'ın Manisa için yapabileceği program ve çalışmalar konuşuldu. Toplantıda Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesi, Muradiye Sanayi Bölgesinin OSB kapsamında altyapısı ve teknik imkanları ile birlikte modern bir sanayi bölgesi haline getirilmesi için programlar ve izlenecek adımlar ile bu ve benzeri şekilde imar rantının önlenmesi, sanayi alanlarının arsa yatırımcısı değil, sanayicilerden olunması, döşemesi yapılan parke taşı miktarı ve belediyenin 3 yıllık programı, belediyecilik hizmetlerinin önünün açılması ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için yapılması gerekenler, halkın, esnafın ve sanayicinin sorun ve talepleri, bu taleplerin birinci ağızdan alınması ve programlanması gibi çok sayıda konuda görüş ve öneriler sunuldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de ayrıntısıyla tüm konularda yapılanlar, yapılacaklar ve kendi fikirleri ile birlikte MÜSİAD üyelerine samimi paylaşımda bulundu. Toplantı sonrası, önümüzdeki zamanlarda birlikte organizasyon ve çalışma yapılabilmesi için mutabakata varıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MÜSİAD, Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi ile İstişarede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement