Teröristlerden Silahlı Saldırı: 3 Asker Yaralı - Son Dakika
Güncel

Teröristlerden Silahlı Saldırı: 3 Asker Yaralı

Muş'un Varto ilçesinde teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda, uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile astsubay Faruk Arı yaralandı.

04.08.2015 22:17  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda 3 asker yaralandı.

ASKERLER EVLERİNE GİTTİKLERİ SIRADA SALDIRIYA UĞRADI

Alınan bilgiye göre, Varto İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile astsubay Faruk Arı, görev çıkışı evlerine gittikleri sırada, ilçe merkezinde terör örgütü mensuplarının silahlı saldırısına uğradı.

ÜÇ ASKERE İLK MÜDAHALE VARTO'DA YAPILDI

Kurşunların, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet ermesi sonucu yaralanan Akyüz, Demir ve Arı, Varto Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Akyüz ve Demir ilk müdahale sonrası Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, kolundan yaralanan Arı ise Varto'da tedavi altına alındı.

Muş Devlet Hastanesi'ne gelen Vali Vedat Büyükersoy ile İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Osman Nuri Çevik ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan da yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Teröristlerden Silahlı Saldırı: 3 Asker Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröristlerden Silahlı Saldırı: 3 Asker Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (95)

  • Muhendis: Hdpli vekillerden biri yarali askerleri arayip saglik durumlari icin bilgi alip gecmis olsun dileklerini sundu mu acaba.. Mecliste vatanin butunlugunu diye baslayan namusu ve serefi ustune and icen bu vekiller gercekten bizim vekillerimiz mi yoksa uc bes capulcu surulerinin vekilleri mi.. 126 162 Yanıtla
  • ne mutlu türküm diyene: Allah belanızı bildiği yerden versin 113 36 Yanıtla
  • Pareler yapı: Yakın yıkın Başlarına oraları bır şehit için bir ilçeyi yapmalıyız ki kökü kurusun kalleş lerin 60 75 Yanıtla
  • istanbul: Terör örgutü pkk kahpece kançıkça katliyam yapmaya çalışıyor 101 24 Yanıtla
  • Suistimal: OHAL BAŞKA YOLU YOK BEYLER. 91 24 Yanıtla
  • Pareler yapı: Bu doğuyu haritadan silme zamanı geldi gari 47 67 Yanıtla
  • malazgirt: siz bulaniktaki baris yuruyusune panzerlerle saldirirsaniz vartodan tokadi boyle yersiniz 73 16 Yanıtla
  • yeter: vurup kacsinlar kac kisi gitmis vartodan kobani de kobani diye tutturdunuz anca siz kiz cocuklarinizi pkk ya kullanmalari icin gonderin arkadan vurup kari gibi kaçın neye hizmet ediyorsunuz kürt halki uyansin artık pkk kürt değil ermeni 64 23 Yanıtla
  • muşlu: KURTM. SALDRIYI ŞIDETLE KINIYURUM BUNLAR BIZIM KARDEŞIMIZDIR 55 26 Yanıtla
  • aaa: Allah sifa wersin 62 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement