Muratpaşalı Jimnastikçiler İddialı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşalı Jimnastikçiler İddialı

Muratpaşalı Jimnastikçiler İddialı

Muratpaşa Belediyespor Jimnastik Takımı, 12 Mart’ta yapılacak olan 2015 yılının ilk yarışmasında madalyaları toplamayı hedefliyor.

27.02.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyespor Jimnastik Takımı, 12 Mart'ta yapılacak olan 2015 yılının ilk yarışmasında madalyaları toplamayı hedefliyor.

Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılacak olan Ritmik Jimnastik Antalya İl Birinciliğine Muratpaşalı jimnastikçiler minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 26 sporcu ile katılacak. Paşa'nın jimnastikçileri il birinciliği hazırlıklarını günde dört saat antrenman yaparak sürdürüyor.

Antalya İl Birinciliği'nde tüm kategorilerde madalyalar beklediğini belirten Antrenör Merve Kahraman, "Sporcularımız hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Ev sahipliği yapacağımız yeni yılın ilk şampiyonasında madalyaları toplamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyespor'un ev sahipliğinde yapılacak olan il birinciliğine Polisgücü, Manavgat Referans, Gençlik Spor ve Antalya Jimnastik kulüpleri katılacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşalı Jimnastikçiler İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement