Muratpaşa'nın Miniklerinden Geri Dönüşüm Tesisinde İnceleme - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'nın Miniklerinden Geri Dönüşüm Tesisinde İnceleme

Muratpaşa\'nın Miniklerinden Geri Dönüşüm Tesisinde İnceleme

Muratpaşa Belediyesi Kreş Müdürlüğüne bağlı Çağlayan, Dutlubahçe, Konuksever ve Ermenek Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde eğitim ve öğretim gören çocuklar geri dönüşüm tesisini gezdi.

03.12.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Kreş Müdürlüğüne bağlı Çağlayan, Dutlubahçe, Konuksever ve Ermenek Kreş ve Gündüz Bakımevleri'nde eğitim ve öğretim gören çocuklar geri dönüşüm tesisini gezdi.

Muratpaşa Belediyesi Kreş Müdürlüğüne bağlı Çağlayan, Dutlubahçe, Konuksever ve Ermenek Kreş ve Gündüz Bakımevleri'nde eğitim ve öğretim gören 60-72 ay arasındaki çocuklar geri dönüşüm tesisini gezdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü denetiminde çalışan geri dönüşüm tesisine düzenlenen teknik gezide minik öğrenciler, ambalaj atığının kaynağından geri kazanılmasına kadar süren dönemle ilgili gözlemde bulundu.

EKO OKUL ETKİNLİĞİ

Eko okul çalışması kapsamında geri dönüşüm tesisine teknik gezi düzenlediklerini belirten Muratpaşa Belediyesi Kreş Müdür Vekili Özlem Yurtsever Çağa, "Çocuklarımıza çevre bilincini kazandırmak ve farkındalık oluşturmak adına küçük yaşta eğitimin yapılması oldukça önemli. Atıkların kaynağında ayrıştırılması ile ilgili küçük yaşta öğrencilerimizin eğitilmesi ve bu alışkanlığın kazanılmasıyla ilgili çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'nın Miniklerinden Geri Dönüşüm Tesisinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement