Muratpaşa'dan Muhteşem Kapanış - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa'dan Muhteşem Kapanış

Muratpaşa\'dan Muhteşem Kapanış

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okullarının kapanış töreni sporcuların yaptıkları gösterilerle renklendi.

30.08.2014 09:18  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayan hentbolcular ile bayan futbolcuların yaptığı mini futbol maçı da ilgiyle izlendi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından 16 Haziran'da başlayan Yaz Spor Okulları düzenlenen muhteşem kapanış töreniyle sona erdi. Bu yıl 11 branşta toplam 3381 sporcunun katıldığı yaz spor okullarının kapanış töreni Çağlayan Spor Salonu'nda yapıldı. Kursa katılan sporculara sertifikaları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyeleri tarafından dağıtılırken minik jimnastikçiler, tekvando ve basketbolcular gösteriler sundular.

Bayan futbolcular 1-0 kazandı

Törende Bayanlar Hentbol Süper Liginin üç sezondur şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor'lu sporcularla, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Bayan futbol takımı arasında mini futbol maçı yapıldı. Dörder kişi ile yapılan karşılaşmada 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor futbol takımı, Paşa'nın meleklerini 1-0 mağlup etti. Kapanış töreninde tribünleri dolduran vatandaşlar da gösterileri büyük bir beğeni ile izledi.
Uysal: "Katılımı 4 katına çıkaracağız"

Yaz Spor Okullarının kapanış töreninde konuşan Başkan Ümit Uysal," Muratpaşa'da spor ve sanat faaliyetleri artarak devam edecek. Önümüzdeki yıl yaz spor okullarımıza katılımı 4 katına çıkarmayı hedefliyoruz. Kış spor okullarımızda bu yıl faaliyete başlayacak. Muratpaşa'mızda tüm yıl boyunca 20 bölgede haftada üç gün spor yapma imkanı sağlayacağız. Sanatı ve sporu seven bir Muratpaşa için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muratpaşa'dan Muhteşem Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement