Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları, sporcuların yaptıkları gösterilerle sona erdi.

29.08.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları, sporcuların yaptıkları gösterilerle sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve 16 Haziran'da başlayan yaz spor okulları tamamlandı. Bu yıl 11 branşta toplam 3 bin 381 sporcunun katıldığı yaz spor okullarının kapanış töreni, Çağlayan Spor Salonu'nda yapıldı.

Kurslara katılan sporculara sertifikaları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyeleri tarafından verildi. Törende jimnastik, tekvando ve basketbolcular gösteriler sundu.

Törende Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin üç sezondur şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor'lu sporcularla 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Bayan Futbol Takımı arasında mini bir futbol maçı da yapıldı.

Dörder kişi ile yapılan karşılaşmada 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Futbol Takımı, "Paşa'nın melekleri"ni 1-0 mağlup etti.

Törende konuşan Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa'da spor ve sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini kaydetti. Gelecek yıl yaz spor okullarına katılımı 4 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten Uysal, "Kış spor okullarımız da bu yıl faaliyete başlayacak. Muratpaşa'mızda tüm yıl boyunca 20 bölgede haftada üç gün spor yapma imkanı sağlayacağız. Sanatı ve sporu seven bir Muratpaşa için çalışıyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement