Murat Hazinedar Afet Bölgesi Artvin'e Gitti - Son Dakika
Güncel

Murat Hazinedar Afet Bölgesi Artvin'e Gitti

Murat Hazinedar Afet Bölgesi Artvin\'e Gitti

Artvin’de 8 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar felaket bölgesini ziyaret ederek acılı aileler ve afetzedelerle görüştü.

27.08.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de 8 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar felaket bölgesini ziyaret ederek acılı aileler ve afetzedelerle görüştü.

Artvin'de aşırı yağışların ardından yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak ve yerinde incelemek üzere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar felaket bölgesine gitti. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hazinedar, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ı ziyaret ederek sel felaketi hakkında bilgi aldı. Daha sonra bölgeyi ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ile görüşerek selde hayatını kaybeden Sabri Acıbadem adlı vatandaşın cenazesine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Cenaze törenin ardından felaket bölgesine geçen Başkan Hazinedar, selin yaptığı büyük tahribatı yerinde gözlemledi.

Başkan Hazinedar, afet bölgesinde zarar gören evleri de ziyaret etti. Selde engelli bir vatandaşın zarar gören akülü aracını onarma sözü veren Başkan Hazinedar, evlerde yapılan su boşaltma ve tahliye işlemlerini takip etti. Tek tek evleri ziyaret eden Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi'nin afet bölgesine gönderdiği hizmet aracını da kontrol ederek bölgeye sevk etti.

Başkan Hazinedar, afet bölgesinde çalışmaları yerinde tek tek gözlemleyerek not aldı. Hazinedar ayrıca, vatandaşlarla da tek tek görüşerek acılarını paylaştı ve daha sonra selde hayatını kaybeden Alaaddin Gedik'in evini ziyaret ederek başsağlığı diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Murat Hazinedar Afet Bölgesi Artvin'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement