Münih Türkgücü-Ataspor'da Mutlu Son - Son Dakika
Güncel

Münih Türkgücü-Ataspor'da Mutlu Son

Avrupa'nın ilk Türk futbol kulüplerinden olan Münih Türkgücü, sezon son karşılaşmasında aldığı üç puanla son anda düşmekten kurtuldu.

23.05.2015 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın ilk Türk futbol kulüplerinden olan Münih Türkgücü, sezon son karşılaşmasında aldığı üç puanla son anda düşmekten kurtuldu. Türkgücü, Bavyera eyaletinde beşinci lig sayılan Landesliga'da kalabilmesi için sadece bir puan gerekliyken, SV Herbertsfelden'in 3-0 yenerek taraftarına sevindirdi. Türk takımının gollerini, 31. ve 39. dakikalarda Ömer, 58. dakikada Deniz Sarı attılar. Türkgücü'ne en büyük desteği ise kulübün minikler takımı verdi. Karşılaşma boyunca sürekli tezahürat eden minikler, karşılaşma sonunda ağabeylerini ilk kutlayanlar oldular. Münih Türkgücü-Atapor karşılaşmada Murat, Mevlüt, Yakup, Ali Basancı, Deniz Sarı, Gökhan Üstün, Özgür, Burak, Ömer, Erhan ve Ferdi kadrosuyla mücadele verdi.

İLHAN MANSIZ'IN TAKIMI

Resmi kuruluş tarihi 1975 olan efsanevi takım Münih Türkgücü, 20092010 sezonunda Münih Ataspor ile birleşerek Münih Türkgücü-Ataspor adını almıştı. Münih Türkgücü, 2002 Dünya Kupası'ndaki performansıyla efsaneleşen eski milli futbolcu İlhan Mansız, Alman Milli Takımının unutulmaz oyuncusu Cacau ve Galatasaray'ın ve yine Türk Milli takımının efsanelerinden Erhan Önal gibi birçok ünlüyü futbol dünyasına kazandırmıştı.

Takım teknik direktörü Alper Kayabunar ve kaptan Gökhan Üstün karşılaşma sonunda hedefimiz lige kalmakta, buna ulaltığımız için çok mutluyuz derlerken, kulüp basın sözcüsü Cemal Güneş takımın başarısında emeği geçenleri tebrik etti. - Gerekliyken

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Münih Türkgücü-Ataspor'da Mutlu Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement