Münih Havalimanı Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu - Son Dakika
Güncel

Münih Havalimanı Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Münih Havalimanı Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Olay yerine gelen polisler, yeni doğmuş bebeği tuvaletin klozetine atılmış halde buldu. Polis sözcüsü, "Bebeği doğurduktan hemen sonra kaçmış olmalı." dedi.

31.07.2015 12:26  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münih Havalimanı'nda tuvalette, yeni doğmuş bir bebek bulundu.

Polis sözcüsünün verdiği bilgiye göre; bebek saat 15:00 civarında havalimanının katlı otoparkında kadınlar tuvaletinde bulundu. Olay, bir kadının tuvalette bebeği görünce polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

"DOĞURDUKTAN HEMEN SONRA KAÇMIŞ OLMALI"

Bild gazetesinin haberine göre; olay yerine gelen polisler, yeni doğmuş bebeği tuvaletin klozetine atılmış halde buldular. Annenin izine rastlamazken, polis sözcüsü, "Bebeği doğurduktan hemen sonra kaçmış olmalı." dedi.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Otopark derhal kapatılarak tüm hava limanında ve metroda bebeğini bırakan kadın arandı, fakat bulunmadı. Helikopterle hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun kritik olduğu açıklandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Münih Havalimanı Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:03 İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentin 30 ilçesinde 30 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlayacak. İlçelerde "Gezici Çocuk Şenliği" ile çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak, 23 Nisan Salı günü ise Kültürpark büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayram günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İzmir Doğal Yaşam Parkı ise 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihlerinde ücretsiz ağırlayacak.

  • Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli
    10:00 Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli

    Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, "İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın" dedi.

  • Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada
    10:00 Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

    Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.

  • Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı
    10:00 Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı

    Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapatmıştır.

  • Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenecek
    09:59 Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenecek

    Kumluca ilçesinde düzenlenecek olan 25. Tarım ve Seracılık Festivali, 24 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında her gün etkinlikler düzenlenecek ve Yörük göçü, yağlı pehlivan güreşleri, acı biber yeme yarışması gibi etkinlikler yapılacak. Festival programı, yerel seçimler nedeniyle kısıtlı bir zamanda hazırlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, festivalin Kumluca halkının eğlenmesini sağlayacak ve kültürün gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacak bir etkinlik programı olduğunu belirtti.

  • Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi
    09:59 Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi

    Çin hükümeti tarafından sağlanan bir grup insani yardım malzemesi Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı. Yardımlar Refah sınır kapısı üzerinden Gazze Şeridi'ne ulaştırılacak. Çin Büyükelçiliği, Çin hükümetinin, Gazze'deki acil insani durumu hafifletmek amacıyla Mısır üzerinden Gazze'ye birkaç parti gıda, ilaç ve çeşitli acil insani yardım malzemesi gönderdiğini bildirdi.


Advertisement