Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Sürpriz Oyuncu! - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Sürpriz Oyuncu!

Muhteşem Yüzyıl Kösem\'e Sürpriz Oyuncu!

Star TV'de ekrana gelen "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisine "Merhamet" ve "Adı Mutluluk" dizilerinden tanıdığımız Dilara Aksüyek katıldı.

10.12.2015 18:23  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği, başrollerini, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Sinan Tuzcu ve Kadir Doğulu gibi isimlerin paylaştığı dizinin kadrosuna daha önce "Merhamet", "Kadim Dostum" ve "Adı Mutluluk" dizilerinde rol alan Dilara Aksüyek dahil oldu.

Başarılı oyuncu Dilara Aksüyek, "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak.

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

24 Temmuz 1987 İzmir doğumlu güzel oyuncu 1.65 boyunda 55 kilodadır. Çocukluk hayatı Trakya Üniversitesi'nin Lojmanlarında geçmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. "Merhamet" dizisinde Şadiye karakterini canlandırmıştır. "Kadim "Dostum" dizisinde Deniz karakterine hayat vermiştir. Son olarak "Adı Mutluluk" dizisinde rol almıştır.


Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Sürpriz Oyuncu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • türk : siz kim osmanlıyı anlatmak kim utanıyorum bu lanet diziden edepsiz terbiyesiz bu dizide oynayanlar ve yapımcıları 4 1 Yanıtla
  • Osmanlı torunu: Nerde kanı südü mayası bozuk varsa bu diziye toplanmış 3 1 Yanıtla

Advertisement