Muhteşem Dörtlü Harbiye'de - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Dörtlü Harbiye'de

Model, Göksel, Orhan Hakalmaz ve Yasmin Levy, İzmirli hayranlarıyla buluşuyor

19.08.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ağustos ayı sanat etkinlikleri kapsamında bu hafta Model grubu, Göksel ve Orhan Hakalmaz konserleri var. İzmirliler Ağustos ayının son haftasına ünlü sanatçı Yasmin Levy konseri ile başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayının üçüncü haftasında birbirinden ünlü sanatçıları ve grupları İzmirliler ile buluşturuyor. Aşık Veysel Sanat Günleri kapsamında, 19 Ağustos'ta (bugün) başarılı albümlere imza atan pop rock grubu Model grubu sahne alacak. Konser, Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda. 20 Ağustos Perşembe akşamı ise sevilen sanatçı Göksel, çim konserleri kapsamında İzmirliler'e Tarihi Havagazı Fabrikası'nda harika bir konser verecek. Perşembe günü İzmir'deki sanat etkinlikleri Buca Hasanağa Bahçesi'nde Makbule Kaya ve İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu'nda Kaknüs Ensemble konserleriyle devam edecek. Aşık Veysel Sanat Günleri'nde ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, 21 Ağustos'ta Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi'nin "Mahallelerde Şenlik Var" programı kapsamında 21 Ağustos'un ikinci etkinliği Urla'da Cumhuriyet Meydanı'nda Berkin Bilgehan konseri ile devam edecek. 24 Ağustos pazartesi günü ise Latin ve Sefarad müziğinden Endülüs flamenkosuna, Türk ezgilerinden Arap etkilerine pek çok unsuru müziğinde kullanan ünlü sanatçı Yasmin Levy, Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki çim konserinde sahneye çıkacak. Tüm konserler saat 21.00'de başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Dörtlü Harbiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement