Muhtarlık Binaları Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Muhtarlık Binaları Yenileniyor

Karşıyakalıların daha iyi ve modern koşullarda hizmet alabilmesi için çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi, muhtarlık binalarını da baştan sona yenilemeye başladı.

25.08.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyakalıların daha iyi ve modern koşullarda hizmet alabilmesi için çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi, muhtarlık binalarını da baştan sona yenilemeye başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Hem vatandaşlarımız kaliteli hizmet alsın hem de muhtarlarımız daha etkin hizmet verebilsin istiyoruz" dedi. Belediye; muhtarlara daha önce de cep telefonu ve internet desteği sağlamış, elektrik ve su faturalarını üstlenmişti.

-BAŞTAN SONA DEĞİŞİYOR-

Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet verebilmesi için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, muhtarlık ofislerini baştan sona yeniledi. Kötü fiziki koşullarda hizmet veren Cumhuriyet, Dedebaşı, Şemikler, Goncalar ve Demirköprü mahalle muhtarlarına yeni yer tahsis eden Karşıyaka Belediyesi, diğer 22 mahalle muhtarlığında da bakım ve onarım çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında; bazı muhtarlık binalarının tamamen değişeceği, bazılarının ise boya ve badana ile yenileneceği ve çatılarının da güçlendirileceği belirtildi.

-MUHTARLARA ÖZEL İLGİ-

Muhtarlar için "en yakın danışmanlarım" diyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin ardından, 27 mahalle muhtarına da hatlı cep telefonu dağıtmış ve internet desteği vermişti. Muhtarlık binalarının elektrik ve su giderlerini de üstlenen belediye, kırtasiye yardımını da ihmal etmedi. Bu sayede muhtarlıklarda 4,5 lira olan resmi evrak ücreti de 2 liraya düşürüldü.

-EN ÖNEMLİ KÖPRÜ-

Muhtarlara her konuda destek sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Muhtarlar, vatandaşlar ile belediye arasındaki en önemli köprü görevini yapıyorlar. Mahalle muhtarlarımızla işbirliği ve dayanışma içinde olmamız çok önemli. En iyi hizmeti üretmek için çabalıyoruz. Muhtarlarımız, daha çağdaş ve sağlıklı hizmet binalarını hak ediyor. Birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi. Goncalar Mahalle Muhtarı Erdal Türk ise belediyenin desteklerinden hem muhtarların hem de vatandaşların son derece memnun olduğunu dile getirdi, Başkan Akpınar'a teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Muhtarlık Binaları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi
    10:36 Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi

    Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasa sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon kapsamında Oğuzeli ilçesindeki bir iş yerine baskın yapıldı. Baskın sırasında yapılan aramalarda piyasaya sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde 10 bin 950 kilogram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 adet çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyon sonucunda iş yeri sahibi Y.I. isimli şahıs gözaltına alındı. Yakalanan Y.I. isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
    10:34 Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir dergi binasına girerek tartıştığı iki kadını bıçaklayan Betül A., tutuklandı. Şüphelinin daha önce de mala zarar verme ve yaralama suçlarından kaydı bulunuyor. Yaralanan kadınlar ise hastaneden taburcu edildi.

  • Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı
    10:34 Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ ekipleri, Kavaklı beldesi yakınlarında devriye faaliyeti sırasında karayolunda 2 kaplumbağa tespit etti. Ekipler, kaplumbağaları yol üzerinden alarak doğal yaşam alanlarına bıraktı.

  • Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi
    10:34 Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasının şubesine gerçekleştirilen operasyonda, 120 bin 800 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından İzmir'e yüklü miktarda yeşil reçeteye tabi hap getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir kargo firmasının Bornova ilçesindeki şubesine sevkiyatı gerçekleşeceği bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, sevkiyat esnasında 1 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede 120 bin 800 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    10:34 Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümüne bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle trafik kapatıldı. Araçlar Aydın-İzmir karayoluna yönlendirilirken, otoban kavşağından İncirliova girişine kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından otoyolun trafiğe açılacağı belirtildi.


Advertisement