Muhtarlardan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Plaketi

Muhtarlardan Başkan Çerçi\'ye Teşekkür Plaketi

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi, kendilerine göstermiş olduğu ilgi, alaka ve ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

05.11.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi, kendilerine göstermiş olduğu ilgi, alaka ve ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kendisini ziyarete gelen Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan ve Yunusemreli muhtarları, Belediye Meclis Lokali'nde ağırladı. Başkan Çerçi'ye teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, "Biz muhtarlar olarak, muhatap alınmak isteriz. Taleplerimizin vatandaşlarımız için yerine getirilmesini bekleriz. Bu konuda bizleri hem muhatap alan, hem de her türlü isteğimizi elinden gelenin üzerinde çaba sarf ederek yerine getiren Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye, bütün muhtarlarım adına teşekkür etmek istiyorum. Belediyemizin, özellikle mahallelerimizde düzenlemiş olduğu sosyal projeler sayesinde biz muhtarlar daha çok tanındık, daha çok güvenoyu topladık. İnsanlar bizleri daha çok muhatap almaya başladılar. Yani muhtarların, vatandaş ile kamu kurumları arasında köprü olması konusunda bu sosyal projelerin büyük bir önemi var. İkincisi, kimsenin cesaret edemediği büyük projeler belediye başkanımız sayesinde tek tek hayata geçirilmeye başladı. Konut sorununa da el atarak hem TOKİ hem de kentsel dönüşüm gibi büyük projelere imza atan başkanımıza bu konuda da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Üçüncü olarak da, 19 Ekim Türkiye Muhtarlar günüydü. Bizlerin gününü kutlayan tek başkan yine Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi oldu. Bizlere eşlerimizle birlikte çok güzel bir gece yaşattı. Burada önemli olan muhtarların unutulmamış olmasıydı ve Türkiye'de yine bir ilki Yunusemre Belediye Başkanımız gerçekleştirmiş oldu. Başkanımıza muhtarlarımıza verdiği önem ve değerden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Siz mahallenizin muhtarı, ben de Yunusemre'nin muhtarıyım. Hepimiz, halkımız tarafından seçilerek bu görevlere getirildik. Bizim de halkımızın seçtiği insanlara karşı bir borcumuz var. Bu düşünceyle hareket ediyoruz. Hep birlikte Yunusemre'yi yöneteceğiz, kalkındıracağız ve geliştireceğiz. Mahallelerimizin sorunları, talepleri ve beklentileri en kısa yoldan sizler vasıtasıyla belediyemize ulaşıyor. Bizler de bu kadar kısa süre içerisinde gece gündüz durmadan ciddi çalışmalar yaptık. Allah nasip ederse, önümüzdeki 4 yıl içerisinde bu projeler hayata geçtiğinde, Yunusemre içerisinde 12 bin yeni konut yapılmış olacak. İlçemizin sadece imar ve konut türü sıkıntıları yok. Daha birçok sıkıntımız var ve bütün belediye birimlerimizle ciddi bir seferberlik halinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz baştan demiştik! Elbirliği ile bütün sorunlarımızın ve sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz. Hangi mahallemize ne söz vermişsek, arkasındayız. Belki biraz zaman alabilir ancak hepsini sırayla hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, muhtarlar adına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür plaketi takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement