Muhtarlara Köylerde İmar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muhtarlara Köylerde İmar Toplantısı Yapıldı

Muhtarlara Köylerde İmar Toplantısı Yapıldı

Giresun İl Özel İdaresi’ne bağlı İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Şebinkarahisar’da köy muhtarlarıyla bir araya gelerek imar konularında muhtarları bilgilendirdi.

25.06.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Özel İdaresi'ne bağlı İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Şebinkarahisar'da köy muhtarlarıyla bir araya gelerek imar konularında muhtarları bilgilendirdi.

Şebinkarahisar Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında ilçeye bağlı 61 köy muhtarına köylerde konutların nasıl yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi. 2014 Yerel Seçimleri'nde sonra özellikle yeni seçilen köy muhtarlarına yönelik olarak düzenlenen toplantıda Şehir Mühendisi Hüseyin Atilla ve Arkeolog Aytuğ Çobanoğlu köylerde ve yaylalarda konutların nasıl yapılması gerektiği ve imar konuları hakkında bilgi vererek muhtarların sorularını yanıtladı.

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü görevlilerinden Mühendisi Hüseyin Atilla, ayrıca köylerde kanuna aykırı olarak yapılan inşaatların mühürlendiğini söyleyerek, kaçak yapılaşmaların yıkılabileceğini söyleyerek muhtarları uyardı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlara Köylerde İmar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement