Muhtar Selim'den, Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Muhtar Selim'den, Toçoğlu Açıklaması

Muhtar Selim\'den, Toçoğlu Açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden kovulduğu iddiaları basına yansıyan haber ile ilgili Kaynarca Yeşilova Mahallesi Muhtarı Selattin Selim, açıklamalarda bulundu.

20.05.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kovulduğu iddiaları basına yansıyan haber ile ilgili Kaynarca Yeşilova Mahallesi Muhtarı Selattin Selim, açıklamalarda bulundu.

Kaynarca Yeşilova Mahallesi muhtarı Selattin Selim açıklamasında, "Büyükşehir Belediyesi mahallemizde asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında mahallemizin yarısında asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'ndan mahallemizin yolarını sıcak asfalt yapılmasını talep etmiştik. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesine bağlı asfalt ekipleri mahallemize geldiler. Çalışmanın farklı bir noktadan başlayacağını söylediler. Bizde asfalt çalışmasının ilçemizin tamamında yapılmasını talep ettik. Büyükşehir ekipleriyse sıcak asfalt çalışmalarını diğer ilçelerde devam ettiğini belirtiler. Bu kapsamda basına yansıyan, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kovulduğu iddiası doğru değildir. Bizim bu konudaki tavrımız bellidir. Mahallerimize gelen misafirlerin kovulması gibi bir şey söz konusu olamaz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan beklentimiz mahallemizde yaşanan asfalt sorunun çözülmesini sağlamasıdır" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtar Selim'den, Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement