Dicle Üniversiteli Mühendisler Meslek Yaşamına İlk Adımı Attı - Son Dakika
Yerel

Dicle Üniversiteli Mühendisler Meslek Yaşamına İlk Adımı Attı

Dicle Üniversiteli Mühendisler Meslek Yaşamına İlk Adımı Attı

Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde öğrenim gören öğrenciler, mezuniyet töreni ile meslek yaşamlarına adım attı.

16.06.2014 16:19  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde öğrenim gören öğrenciler, mezuniyet töreni ile meslek yaşamlarına adım attı. Kongre merkezinde düzenlenen törene Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sedat Hayalioğlu, öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören de Maden Mühendisliği Bölümü Mezunu ve Dönem Birincisi Tuğba Tabazık, mezun öğrenciler adına bir konuşma yaparak, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

"DOĞRULUKTAN AYRILMAYIN"

Ardından söz alan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sedat Hayalioğlu "Sizlere vermiş olduğumuz eğitimle her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Sevgili mühendis arkadaşlarım, mesleğinizi icra ederken hiçbir şeklide doğruluktan ayrılmayın. Meslek hayatınıza başarılar ve ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

FAKÜLTE BİRİNCİSİ ADINI KÜTÜĞE ÇAKTI

Sonrasında Fakülte birincisi Tuğba Tabazık, adını Mühendislik Fakültesi mezuniyet kütüğüne çaktı. Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından tören, geleneksel kep atma ve kokteyl ile son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle Üniversiteli Mühendisler Meslek Yaşamına İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement