Muharrem Usta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Muharrem Usta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Muharrem Usta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Trabzonspor’un başkan adayı Muharrem Usta, yaklaşan olağan genel kurul öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

22.11.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon spor'un başkan adayı Muharrem Usta, yaklaşan olağan genel kurul öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Genel kurul üyeleri ile bir araya gelen Usta, kulüpte çağın değişmesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan olağan genel kurul öncesi başkan adayı Muharrem Usta, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Usta, Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi'nde, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında genel kurul üyeleriyle bir araya gelirken, vatandaşların sevgisiyle karşılaştı.

"TRABZONSPOR MARKASINDA BÜYÜK BİR HÜZÜN VAR"

Trabzonspor markasında büyük bir hüznün olduğunu belirten Usta, "Trabzonspor büyük işler yapmış bir kulüptür. Dev bir markadan bahsediyoruz. Tarihe dönüp baktığımızda dönüm noktalarımız var. İz bırakan başkan ve yöneticilerimiz var. İz bırakan maçlarımız var ulusal ve uluslararası arenada. İz bırakmak çok önemli. Trabzonspor'un bıraktığı izler var. O izleri kimse silemiyor ve silemez. Silinmez bir markadan bahsediyoruz. Devasa bir markadan bahsediyoruz. Tarihimiz böyle bir tarih, her bakıldığında gurur duyulan ve heyecanla sahip çıkılan. Ortak değerimiz olan bir markadan bahsediyoruz. Markamızda hüzün var. Bölge halkı ve buradan Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına dağılmış olan Trabzon'da yetişen insanlar, Trabzonlu olmadığı halde Trabzonspor'un başarılardan büyük bir onur duyan insanlarımızda büyük bir moral bozukluğu var. Tarihi başarılarla dolu kulüplerinden yeni başarıların gelmesini bekliyorlar" dedi.

"ÖNDE OLMAK İSTEYENLER BÜYÜK VİZYONA SAHİP OLMAK ZORUNDADIR"

"Zirvenin tadını alan ve başarılar yakalayan kulüpler zirvenin dışında olmak istemez" diyen Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önde olmak isteyenler büyük vizyona sahip olmak zorundadır. Büyük vizyona ve büyük cesarete. Dünya üzerinde sınır tanımayan medeniyet algısına sahip olmayan yönetimler, ne şirketlerini ne de spor kulüplerini ülkelerine taşıyamadılar. Büyük hedefi büyük vizyonu olan insanlar sınır tanımazlar. Biz hala yıllar öncesinin şanlı Trabzonsporuyla övünmek gibi bir lükse asla sahip değiliz. O günün başarılarını yakalayan kim var ise başımızın tacı etmek zorundayız. Ancak o günün başarılarıyla bugünü kurtaramayız. Trabzonspor'un sorunu teknik direktör sorunu değildir. Futbolcu sorunu da asla değildir. Bunlar günü kurtaran yarın için heyecan çıkartan transfer haberleriyle günü geçirdiğimiz sıradan işlerdir. Trabzonspor'un sorunu bir yönetim sorunudur. Trabzonspor'un sorunu bir vizyon sorunudur. Biz yönetim tarzını Trabzonspor'un kulüp anlayışını, Trabzonspor'un organizasyonel yapısını, statüko haline gelmiş olan yönetimsel organizasyonunu yıkmak ve dünya kulüplerine yaraşır yeni organizasyonel yapıya taşıyarak, o büyük vizyonunu yönetici takımıyla büyük bir yolculuğa çıkmak için yeniden bu işe soyunduk."

"TRABZONSPOR'DA ÇAĞIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

Ekip arkadaşlarıyla birlikte zor bir yolculuğa çıktıklarını belirten Usta, "Kulübümüzün yıllık gelirinin 6 katı borcu var. Böyle bir durumda olan kulübü ayağa kaldırmak iddialı olmakla birlikte ayaklarımızın yere basarak, birisi bir araba vaat ederken ben 3 vaat ediyorum diyen bir başkan adayı olarak beni asla görmeyeceksiniz. O bahsettiğimiz vizyonda da bir sanayi geri kalmayacak bir yürüyüşe çıkıyoruz. Trabzonspor'da çağın kesinlikle değişmesi gerekiyor. Yeni bir ekibe kesinlikle ihtiyaç var. Yönetim kurulu listemizi titizlikle seçiyoruz. Bizimle birlikte büyük yolculuğa ayak uyduracak düzeyde olması gerekiyor. Bu yolculuk Trabzonspor'un kartvizitenden medet umanların yolculuğu asla ve asla olmayacaktır" diye konuştu.

"BENİM DERDİM TRABZONSPOR'DU"

Geçmişten bugüne gelindiğinde rakiplerini yıpratma gibi bir eylem içerisinde olmayı asla tercih etmediğini belirten Usta, "Benim rakiplerimle bir derdim yoktu. Benim derdim Trabzonspor'du. Kaybettiğim seçimde de bunu yapmaya çalıştım. Çok küçük oy farkıyla kaybetmeme rağmen halen çizgimden değişiklik yapmadım. Yıpratıcı politikalar asla izlemedim. Trabzon ve Trabzonspor yıpratılmaktan çok şeyler kaybetti" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muharrem Usta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement