Muhabirin Tuğrul Türkeş Sorusu Bahçeli'yi Kızdırdı - Son Dakika
Güncel

Muhabirin Tuğrul Türkeş Sorusu Bahçeli'yi Kızdırdı

MHP Lideri Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in "MHP babamın partisi. Beni atamazlar." şeklindeki sözleriyle ilgili soru yönelten muhabire "Bu soruyu yok farz ediyorum." yanıtını verdi.

01.09.2015 11:48  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Genel Merkez'de 1 Kasım seçimleri için adaylık başvurusu yaptı. Bahçeli burada gazetecilerin sorularına da cevap verdi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in "MHP babamın partisi. Beni atamazlar." şeklindeki sözleriyle ilgili soru üzerine sinirlendiği gözlenen Bahçeli, "Bu soruyu yok farz ediyorum. Böyle sorulara da gerek yok artık. Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uğurlu olsun." dedi.

"7 EYLÜL'DE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Bugün MHP başvurularını almaya başladıklarını belirten Bahçeli, "Geriye kalan 59 günümüz var. Arkadaşlarımız seçim faaliyetlerini güncellemek adına faaliyetlerini sürdürüyorlar. 7 Eylül Pazartesi her şey belli olacak." dedi.

"KARARLAR GEÇİCİDİR"

Bahçeli, bugün yapılacak ilk seçim hükümeti toplantısı içinde "Bu geçici bir hükümettir, kabinesindeki kararlarda geçici olacaktır." dedi.

"TEDİRGİNLİK YARATACAK DAVRANIŞLAR"

Koza İpek Medya Grubu'na yapılan operasyonla ilgili konuşan Bahçeli, "Basın üzerinde çok büyük baskılar olduğu gibi sermaye grupları üzerinde de büyük tedirginlik yaratacak davranışlar sergilenmektedir. Bunlardan bir kötü örnek bugün gerçekleşmiş oluyor. Bunu tasvip etmem mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır." dedi.

Muhabirin Tuğrul Türkeş Sorusu Bahçeli\'yi Kızdırdı

Son Dakika Güncel Muhabirin Tuğrul Türkeş Sorusu Bahçeli'yi Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (71)

  • s.baş: suratsız. meymenetsiz. bereketsiz.bırak git istenmiyorsuuuuuuuunn 28 0 Yanıtla
  • İŞTE BÖYLE.: BABA BÜYÜKSÜN.!!! 7 18 Yanıtla
  • Kürşad : ne kadar iyi milliyetçi olduğunuzu Türkiye gördü. sayenizde hdp li bakanlarimiz oldu.bahceli ve avaneleri siyaseti profosyonel bir meslek olarak görüyorlar biz bunu anladık . boş bomboş bir bardak gibisin Bahçeli 14 6 Yanıtla
  • ORTA YOL: TUĞRUL BEY BU HAREKETİ YAPARKEN ETİK OLARAK BAHÇELİYE BIRAKIN BİLGİLENDİRMEYİ DANIŞMASI GERKMEZMİYDİ .BENCE. 16 3 Yanıtla
  • Osmanlı: Git artık git 15 4 Yanıtla
  • muroeses: Senden lider olsa ne olmasa ne.basiretsiz herif. 14 5 Yanıtla BIDE ADANA: FASIST SENIN YEDI SULALEN ADI HERIF SEN AYRIMCILIK YAPIYOSUN ASIL BOLE KONUSARAK 1 0
  • CİNOBİLİ: REİS SİNİRLENMİŞ HEMEN BİR SOĞUK DİDİ VERİN KENDİSİNE :) 17 1 Yanıtla
  • Zafer: Bahçeli boş adamsın MERAL AKŞENERE kurban ol şer ocağı 16 2 Yanıtla
  • BOZKURT: SINAN OĞAN GELSE AKŞENER GELSE BAŞA NE GÜZEL OLUR MHP UÇAR UÇAR BAHÇELI ZEKI AMA DİYALOG SIFIR 17 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement