Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonuna 7 Tutuklama - Son Dakika
Yerel

Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonuna 7 Tutuklama

Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, insan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 zanlıdan 7'si tutuklandı.

15.08.2015 12:01  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, insan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 zanlıdan 7'si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla ve Antalya'da gözaltına alınan 11 zanlı, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 7'si "insan kaçakçılığı yapmak" suçlamasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer 4 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden yasa dışı geçiş faaliyetlerini organize ettikleri öne sürülen bir şebekeyi takibe almış, şebekenin kaçakları Fethiye- Bodrum arasındaki koylardan teknelerle Yunan adalarına kaçırmak için oluşum içine girdiklerini belirleyerek Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Ortaca ilçesi ile Antalya'da eş zamanlı düzenledikleri operasyonda 11 kişiyi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonuna 7 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement