Muğla'da "Yeşil Zehir" Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Muğla'da "Yeşil Zehir" Operasyonu

Muğla\'da "Yeşil Zehir" Operasyonu

Menteşe ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı Operasyonda 200 kilogram kubar esrar, 2 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

17.10.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 8 kişi yakalandı.

Bir istihbaratı değerlendiren Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, 9 aylık çalışmanın ardından Çamoluk Mahallesi Kızılçakar mevkisinde uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen kişilerin ev ve bahçelerine narkotik köpeği Resim'in de katılımıyla operasyon düzenledi.

"Yeşil Zehir" adı verilen operasyonda, uyuşturucu ticaretine karıştıkları iddia edilen Ceyhun A, Ali A, Erhan G, Rahmi D, Alim Y, Selami D, Sezgin Y. ve Oktay Y. gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve bahçelerinde yapılan aramada 200 kilogram kubar esrar, 2 bin kök Hint keneviri, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheliler ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen 200 kilogram esrar, jandarma ekipleri tarafından çuvallara konularak adliyeye taşındı.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Menteşe ilçesi, Göktepe, Esençay ve Çamoluk mahallelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı kenevir ekimi yapan kişilere yönelik sürdürülen 9 aylık operasyonlarda 25 kişinin yakalandığı, yaklaşık bir ton esrar, 30 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da 'Yeşil Zehir' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement