Muğla'da Kayalıklardan Düşen İngiliz Turist Yaralandı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Kayalıklardan Düşen İngiliz Turist Yaralandı

Fethiye ilçesinde yürüyüşe çıktığı kayalıklarda dengesini kaybedip yaklaşık 7 metreden düşen turist, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

20.09.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye ilçesinde yürüyüşe çıkan İngiliz turist, kayalıklardan düşerek yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, tatil için ailesi ile Fethiye'ye gelen 43 yaşındaki İngiliz turist Marc Northcote, Kayaköy ören yerini gezmeye gitti.

Bir süre sonra Kayaköy'den kızı ile Soğuksu Koyu'na doğru yürüyüşe giden Northcote, Gizli Kumar mevkisindeki kayalıklarda dengesini kaybederek yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü.

Babasının düştüğünü fark eden kızı, Kayaköy'e giderek restoranda bulunan annesinden yardım istedi. Restoran çalışanları, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine durumu bildirerek, Northcote'nin düştüğü yere gitti.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları İngiliz turistin kurtarılması için Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'ne (UMKE) haber verdi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin sedyeye aldığı Northcote, UMKE'nin yardımıyla yaklaşık 800 metre uzaklıkta hazır bekleyen ambulansa taşındı.

Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan İngiliz turistin, vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

UMKE Sorumlusu Mustafa Eren, "Yaralı turist, ilk müdahalesinin ardından yaklaşık 800 metre sedyeyle taşınarak ambulansa kadar getirildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralının vücudunda kırıklar olduğunu biliyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da Kayalıklardan Düşen İngiliz Turist Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement