Muğla'da Hırsızlığa 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Hırsızlığa 2 Tutuklama

Muğla ve ilçelerinde, GSM operatörlerine ait baz istasyonlarındaki akü ve kabloları çaldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı.

20.01.2015 19:11  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla ve ilçelerinde, GSM operatörlerine ait baz istasyonlarındaki akü ve kabloları çaldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı. Akyaka Jandarma komutanlığı ekipleri bir GSM firmasının İnişdibi mevkisindeki baz istasyonundan 8 akünün çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Plaka tanıma ve MOBESE görüntülerinden 5 bin 300 aracı inceleyen ekipler, baz istasyonlarının kurulumunda çalışan 2 kişinin kimliklerini tespit etti.Soruşturmayı genişleten ekipler Ula, Menteşe, Marmaris, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerindeki baz istasyonlardan 76 akünün çalındığını, hırsızlık olayını Cesur Y. ve Yahya K'nin gerçekleştirdiğini tespit ederek Marmaris'te kaldıkları otelde gözaltına aldı.

Gözaltına alınanların, çaldıkları akü ve kabloları Ortaca'da bir hurdacıya sattıklarını söylemesi üzerine ilçede hurdacılık yapan Şaban Ş. de gözaltına alındı.Hurda deposunda yapılan aramada ise 56 akü ve kablolar gizlenmiş halde bulundu.

Kamyona yüklenen akü ve kablolar GSM firmasına teslim edildi.İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cesur Y. ve Yahya K. tutuklanırken, Şaban Ş. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muğla\'da Hırsızlığa 2 Tutuklama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Hırsızlığa 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement