Hapisten 1 Hafta Önce Çıktı, Cinayet İşledi! - Son Dakika
Yaşam

Hapisten 1 Hafta Önce Çıktı, Cinayet İşledi!

Dalaman'da, bir hafta önce cezaevinden çıkan kişi, aralarında husumet bulunduğu öne sürülen kişinin annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü, bir kişiyi de yaraladı.

08.11.2015 04:04  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman İlçesi Gürköy Mahallesi'deki ikamet eden Ali Y, aynı mahallede yaşayan ve aralarında husumet olduğu iddia edilen Hasan Kara'nın evine giderek, bir süre tartıştığı anne Nazike Kara'yı (61) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

KAPIYI AÇMADILAR, RASTGELE ATEŞ ETTİ

Ardından olay yerine yakın bir evde ikamet eden Ünal Barın'ın evine giden zanlı, aile kapıyı açmayınca eve rastgele ateş etti. Barın'ın babası Ali Barın (73) açılan ateş sonucu, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

BABANIN DURUMU AĞIR

Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıyı Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Fethiye'ye sevk edilen Barın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Nazike Kara'nın cesedi de otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olay yerinden kaçan Ali Y'nin yakalanması için çalışma başlattı.

1 HAFTA ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Bu arada, Ali Y'nin yaklaşık 20 gün önce, aralarında kavga çıkan Ünal Barın'ı silahla ayağından yaraladığı ve bir hafta önce de cezaevinden çıktığı öğrenildi.


Hapisten 1 Hafta Önce Çıktı, Cinayet İşledi!
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Hapisten 1 Hafta Önce Çıktı, Cinayet İşledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • x: kısâsta sizin için hayât vardır, böylece korunursunuz. 1 1 Yanıtla
  • adiyaman: demek ki hapishane sartlari cok iyi 1 0 Yanıtla
  • 1i: Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,barışı,dürüstlüğü,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince bilebilseydik/anlayabilseydik,böyle üzücü olaylar kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi boş,anlamsız ve saçma şeylerle (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,sosyal medya/sanal yaşam,kahvehaneler,maçlar ,kumar,şans oyunları ) kandırıyoruz. 1 0 Yanıtla
  • Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı
    14:26 Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü ve eşi yaralandı. Motosiklete ayağı sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan sürücünün eşi ise sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Marmaris'te Fırtına ve Yağışlar Etkisini Gösterdi
    14:25 Marmaris'te Fırtına ve Yağışlar Etkisini Gösterdi

    Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ve uyarıları doğrultusunda Marmaris ilçesinde beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi. Şiddetli fırtına nedeniyle ağaç devrilmeleri ve çatı uçmaları yaşanırken, Nisan yağmurları da gün boyu devam etti. Vatandaşlar ise 20 derece sıcaklıkta sahil kenarlarında yürüyüşlerine devam etti.

  • Erzincan'da maden kazasında hayatını kaybeden işçinin cenazesi toprağa verildi
    14:23 Erzincan'da maden kazasında hayatını kaybeden işçinin cenazesi toprağa verildi

    Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçi Adnan Keklik'in cenazesi toprağa verildi. Cenaze törenine bakanlar, yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Kazada kaybolan diğer işçilerin arama çalışmaları ise devam ediyor.

  • Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
    14:21 Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu

    Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

  • Bodrum Belediyesi Sağanak Yağışlara Karşı Çalışmalarını Sürdürüyor
    14:20 Bodrum Belediyesi Sağanak Yağışlara Karşı Çalışmalarını Sürdürüyor

    Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum Yarımadası genelinde etkili olan sağanak yağışlarda oluşabilecek olumsuzlukları engellemek adına sahada çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler, mazgallarda ve dere yataklarında temizlik çalışmaları yaparak su akışını sağlıyor ve taşmalara engel oluyor. Zabıta ekipleri ise risk taşıyan bölgeleri tespit ederek ilgili birimlere aktarıyor. Bodrum Belediyesi, diğer kurumlarla koordineli şekilde çalışarak kanal açma ve müdahale işlemlerini gerçekleştiriyor.

  • Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu
    14:14 Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu

    Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan N.G., Simav Çayı'nda ayağının kayması sonucu suya düştü. Olayın ardından başlatılan arama çalışmaları sonucunda N.G'nin cesedi, yaklaşık 1 kilometre ileride suyun içinde bulundu ve Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
    14:08 Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

    Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden açıldı.

  • Antalya'da Kamyonet ile Kamyon Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı
    14:07 Antalya'da Kamyonet ile Kamyon Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen kazada kamyonet ile kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.


Advertisement