Muğla'da 101 Bisikletçi Masalı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da 101 Bisikletçi Masalı

Muğla\'da 101 Bisikletçi Masalı

Köyceğiz Ortaca Dalaman’da alternatif turizmin gelişmesi için değişik turizm etkinlikleri düzenleniyor.

28.07.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyceğiz Ortaca Dalaman'da alternatif turizmin gelişmesi için değişik turizm etkinlikleri düzenleniyor.

Bisikletçiler için bir masal etkinliği başladı. Bisiklet dostu işletme olan Özlem'in Masalı Butik Otel bisikletçi dostlarını 3 gün boyunca ağırladı. Muğla Ortaca 'da yer alan işletmenin sahibi Özlem Şaşmazer bölgede gelişmekte olan bisiklet sporuna desteklerinin devam edeceğini işletmemiz Bölgedeki bisiklet grupları ile birlikte 101 Bisikletçi Masalı etkinliğini geleneksel olarak her ay gerçekleşeceğini belirtti. 101 bisikletçi masalı etkinliği 28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olması şimdiden 101 bisikletçi masalına ortak olmak isteyenler tarafından ilgi ile karşılandı.

101 Bisikletçi Masalına DABİSDE başkanı Bülent Özel de destek kararı aldı. Bülent Özel bölgede gelişen bisiklet sporuna destek veren bu tarz işletmeler ve bisiklet dostlarıyla ilerleyen yıllarda uluslararası etkinliklerle daha üst seviyelere taşımak istediklerini söyledi.

Bu tür etkinliklerin diğer işletmelere örnek teşkil etmesi amacı ile Muğla yöresinde yaşayan yabancıların dayanışma derneği tarafından katılan bisikletçilere birer kitap hediye edeceğini bildirdi - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da 101 Bisikletçi Masalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement