Muğla AK Parti Aday Adayları Ortaca'da Partililer ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Muğla AK Parti Aday Adayları Ortaca'da Partililer ile Buluştu

Muğla AK Parti Aday Adayları Ortaca\'da Partililer ile Buluştu

Muğla’da AK Parti’den aday adayları olan isimler, Ortaca’da bölgedeki partilileriyle buluştu.

26.02.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da AK Parti'den aday adayları olan isimler, Ortaca'da bölgedeki partilileriyle buluştu.

Çok sayıda AK Partililerin katıldığı toplantıda Muğla AK Parti'den Aday Adaylıklarını açıklayan Eski AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ile eğitimci Cavit Okur partililer ile bir araya gelip, Muğla için çalışacaklarını söyleyip, Dalaman ve Ortaca AK Parti Teşkilatlarından destek istediler.

Açılış konuşmasını yapan Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı; "Muğla AK Parti'den aday adaylıklarını açıklayan eski İl Başkanı Nihat Okur ile Eğitimci Cavit Okur aramıza gelip, sizlerle tanışma ve kendilerine tanıtmak isteyip, bizden destek istediler" dedi.

Muğla AK Parti Milletvekili Aday adayı Cavit Okur da; "Ben siyaseti yabancı değilim, Muğla'da çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yer aldım. Şimdi de Muğla Milletvekili için aday adayı olarak aranızda bulunuyorum. AK Partinin Muğla'da neler yapacağını desteklemek için aday adayı oldum. Allah nasip ederde milletvekili seçilirsem, Muğla'ya hizmet için ve AK Partinin Muğla ve bölgesinde güçlenmesi için Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile beraber çalışıp, istediğimiz hedefe varmak istiyorum. Sizlerden destek bekliyorum" dedi.

Eski il başkanı Nihat Öztürk ise, "4 yıl Muğla AK Parti İl Başkanı yaptım, partimin tüm kademelerinde görev aldım. Partimizin Kurucusu şimdimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip'in bir neferi olarak bu güne kadar sizlere hizmet ettim. Eğer Milletvekili seçilirsem Muğla'nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Belediyeyi Cumhuriyet Halk Partisi'nden kurtarıp, Ak Partili belediye Başkanı seçilmesi için elimizden geldiğince Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız ve parti teşkilatımız ile hep birlikte el ele verip, çalışmalarımızı devam edeceğiz. Siyasete yabancı olmadığımı sizlerde biliyorsunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile çalışıp, 400 milletvekili için çalışacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla AK Parti Aday Adayları Ortaca'da Partililer ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement