Müftü Emen, Din Görevlileri ile İstişarede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Müftü Emen, Din Görevlileri ile İstişarede Bulundu

Müftü Emen, Din Görevlileri ile İstişarede Bulundu

Düzce İl Müftüsü Selami Emen’in merkez köy ve beldelerdeki bölge din görevlileriyle istişare ve din hizmetleri toplantıları sürüyor.

21.05.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Müftüsü Selami Emen'in merkez köy ve beldelerdeki bölge din görevlileriyle istişare ve din hizmetleri toplantıları sürüyor.

Müftü Emen tüm personeli ziyaret, yerinde incelemelerde bulunma ve dini kaynaklı meselelere çözümler üretme toplantılarına devam ediyor. Sırasıyla Cumayeri, Akçakoca ve Gölyaka İlçelerine birer ziyaret gerçekleştiren Emen, bu ziyaretlerine Kaynaşlı ilçesini de ekleyerek İlçede görev yapan din görevlileri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı İlçe Müftüsü Mustafa Yavuz, Vaizler, daire personelleri ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

İl Müftüsü Selami Emen toplantıda belde ve köylerde yürütülen din hizmetlerinin önemine değindi. Emen, "Zaman zaman sizlerle bir araya gelerek hem hasret gideriyoruz, hem de hizmetlerimizi daha verimli hale getirmek için istişareler yapıyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi paylaşıyor, personelin kendisini geliştirmesine katkı vermeye çalışıyoruz. Şehir merkezinde olduğu gibi, belde ve köylerimizde de din hizmetlerinin ilahi takdire şayan ölçüler içerisinde yürütülmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bu mevzuda sizlerin de bize destek olması ve hizmetlerimize katacağı heyecan, bizlerin daha özverili çalışmalar yürütmesini sağlayacak ve hep birlikte Rabbimizin rızasını elde etme istikametinde adımlar atmış olacağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü Emen, Din Görevlileri ile İstişarede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement