Emniyet Müdürü Kazım Aksoy: Yeni Sistemi Test Edilmek Amacıyla Alındık - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Kazım Aksoy: Yeni Sistemi Test Edilmek Amacıyla Alındık

Emniyet Müdürü Kazım Aksoy: Yeni Sistemi Test Edilmek Amacıyla Alındık

Gözaltındaki İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy, hastane çıkışında, "Yeni sistemi test edilmek amacıyla alındık" dedi.

24.07.2014 03:32  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz Operasyonu'nda gözaltına alınan çok sayıda kişi, sağlık kontrolü için elleri kelepçesiz şekilde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan; aralarında İstanbul eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse, İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy ile Emniyet Amiri Gaffur Ataç'ın da bulunduğu çok sayıda şüpheli, gece saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy hastaneden çıkışta, "Yeni sistemi test edilmek amacıyla alındık" dedi.

"KAHROLSUN ZALİMLER"

Emniyet Amiri Gafur Ataç da, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra basın mensuplarının kandilini kutlayarak, "Buradan yüce Türk milletine seslenmek istiyorum. Özellikle dünyada Filistin başta olmak üzere, tüm mazlum insanlar için zulme uğrayan arkadaşlar ve insanlar için dua ediyoruz. Yüce Türk milletimizin de dua etmesini istiyoruz. Hepinizin kandili mübarek olsun. Kahrolsun zalimler" şeklinde konuştu.

"YASAL OLMAYAN HER ŞEYİ YAŞIYORUZ"

Adli kontrol için getirilen şüphelilerden biri, "Yasal olmayan her şeyi yaşıyoruz. Bu çok acayip" diye konuşurken başka bir şüpheli ise, "İşte size bir tiyatro sahnesi. Farslılar yazmış Türkiye'deki ajanlara uygulamış. Pek yakında" dedi. Gözaltındaki kişiler sağlık kontrolünün ardından hastaneye getirildikleri polis araçlarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Kazım Aksoy: Yeni Sistemi Test Edilmek Amacıyla Alındık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • a a a a a a: bir zamanlar bu sistemde siz vardınız bırakta şimdi onlar olsun siyasi otoriteye baş kaldırmanın cezası 13 5 Yanıtla
  • V: Haram yemeyen ve kanundan hariç iş yapmana polisimize sahip çıkalım. 'acem hırsız ev sahibini bastırır'. ama buna ayak uyduran Yavuz nesilleride keşke aldanmasa. 14 2 Yanıtla
  • yarbaba: 28 yıl bu meslege hızmet etmış bırısıyım, , calışırkende söylerdım, şimdıde durum aynı. . . vatandasa hukuku uygulama gorevı olan polıs, , , KENDI HUKUKNU ARAYAMAZ, , polısın teskılat ıçınde kendısıne dönuk bır HUKUKU yoktur. bugunku işlerde belkı kısmen hata yapan olmuştur, onlarda amırlerıne hoş görunmek adına, kanunı degil de, , , talımatlalla görev yapmış olanlardır. . . ama 17/25 IN DOGRULUGUNDAN ADIM GIBI EMINIM, sonrası yapılanlar ise EL İNSAF , , , , bu devlette hızmet, vatandasa hızmet degildır, , astlar ustlerın kölesı gıbıdırler, , , yasalar ve yönetmelıklrle böyledır. 16 0 Yanıtla
  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement