Mucize Kurtuluş - Son Dakika
Güncel

Mucize Kurtuluş

Mucize Kurtuluş

İzmir'in Foça ilçesinde, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle 30 metrelik yardan denize uçan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Derya Koçyiğit kazayı hafif yaralı atlattı.

24.05.2015 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça ilçesinde, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle 30 metrelik yardan denize uçan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Derya Koçyiğit kazayı hafif yaralı atlattı. Şans eseri bir ağaca takılan otomobilin hızının kesilerek fazla derin olmayan denize dört tekeri üzerine düşmesi sayesinde genç kadının ölümden döndüğü öğrenildi.

Bugün bir kadın arkadaşı ile Foça'daki İngiliz Burnu'na gelen Derya Koçyiğit, saat 17.00 sıralarında, kiralık olduğu öğrenilen 35 GC 2173 plakalı otomobiliyle yalnız olarak alışveriş için ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı. Güzergah üzerindeki en yüksek yer ve en keskin virajın olduğu noktada karşıdan gelen başka bir araçla karşılaşan Koçyiğit, aldığı alkolün de etkisiyle direksiyonu deniz tarafına kırdı. 30 metrelik yükseklikten uçan otomobil, büyük bir tesadüf eseri orta bölümde yer alan yabani incir ağacına çarpıp, hız kaybetti ve bölgede pek derin olmayan denize dört tekeri üzerinde düştü. Otomobilin denize uçtuğunu gören çevredekiler durumu 112 Acil Servis ve AKS 110 ekibine bildirdi.

Sağlık ve AKS 110 ekipleri, uçuruma inerek genç kadını araçtan çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Koçyiğit, Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. 110 promil alkollü olduğu belirlenen Koçyiğit'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mucize Kurtuluş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde sahne aldı
    13:12 Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde sahne aldı

    İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci gününde sanatçı Edis konser verdi. Binlerce ziyaretçi, Edis'in şarkılarıyla baharı karşıladı.

  • Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Satışları Beklentileri Aştı
    13:10 Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Satışları Beklentileri Aştı

    Xiaomi, rekabetçi fiyatıyla dikkat çeken SU7 elektrikli otomobilinin satış rakamlarının beklentilerin üstünde olduğunu açıkladı. Başlangıç fiyatı 29 bin 870 dolar olan araç, üç farklı versiyonla sunuluyor ve 700 km ile 830 km arasında menzil sunuyor.

  • Apple, macOS 15 ile hesap makinesinde büyük değişikliklere gidiyor
    13:10 Apple, macOS 15 ile hesap makinesinde büyük değişikliklere gidiyor

    Apple, macOS 15 ile birlikte hesap makinesinde büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Hesap makinesi yeni işlevler kazanacak ve iOS uygulamasına benzer bir tasarıma sahip olacak. Yeni özellikler arasında gelişmiş birim dönüştürme sistemi ve matematik notları bulunacak.

  • vivo Y200i: Uygun Fiyatlı Orta Seviye Akıllı Telefon
    13:10 vivo Y200i: Uygun Fiyatlı Orta Seviye Akıllı Telefon

    vivo, Y200i isimli yeni uygun fiyatlı orta seviye akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Arka tarafında dairesel bir kamera kurulumuna yer veren cihaz, düz ekranıyla da dikkat çekiyor. Yeni Y200i'nin özellikleri arasında 120Hz yenileme hızına sahip 6,72 inç FHD+ ekran, Snapdragon 4 Gen 2 işlemci, 12GB RAM, 512GB dahili depolama alanı, 50 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 8 Megapiksel selfie kamera bulunuyor. Ayrıca cihaz, 6000mAh batarya, hızlı şarj desteği, IP64 toz ve suya dayanıklılık sertifikası, fiziksel parmak izi tarayıcı ve Android 14 tabanlı OriginOS 4 işletim sistemiyle geliyor. vivo Y200i, üç renk seçeneğiyle satışa sunulacak ve fiyatları 220 dolardan başlayıp 275 dolara kadar çıkacak.

  • Fallout'un Orijinal Yaratıcısı Tim Cain, Fallout Dizisinin İlk Sezonunu Olumlu Buldu
    13:09 Fallout'un Orijinal Yaratıcısı Tim Cain, Fallout Dizisinin İlk Sezonunu Olumlu Buldu

    Fallout'un orijinal yaratıcısı Tim Cain, Prime Video'nun Fallout dizisi ilk sezonunu olumlu bir şekilde değerlendirdi. Cain, dizinin Fallout evrenini başarılı bir şekilde yansıttığını ve karakter çeşitliliğinin diziyi daha ilginç hale getirdiğini belirtti. Ayrıca, dizinin ikinci sezonunun onaylandığını ve hayranların beklentilerini paylaşmalarını istedi.

  • Yapay Zeka ile Birlikte Veri Çalan Kötü Amaçlı Yazılımların Sayısı Yüzde 600 Arttı
    13:09 Yapay Zeka ile Birlikte Veri Çalan Kötü Amaçlı Yazılımların Sayısı Yüzde 600 Arttı

    Yapay zekanın gelişmesiyle birlikte siber dolandırıcılık tehlikesi daha da arttı. Yapılan yeni araştırmalar ise son yıllarda virüs bulaşan cihaz sayısında yüzde 600'dan fazla büyüme olduğunu gösteriyor. Hatta sadece 2023'te 10 milyondan fazla cihaza veri çalan kötü amaçlı yazılımlar bulaştı. Siber güvenlik firması Kaspersky'nin yeni raporu, veri çalan kötü amaçlı yazılımların son üç yılda yüzde 600 artış gösterdiğini ortaya koydu. Buna göre Kaspersky, internetin giderek daha tehlikeli hale geldiğini ifade etti. Rapor, son 5 yılda dünya çapında 443 binden fazla web sitesinin dark web'de dolaşan hesaplara sahip olduğunu ortaya koydu. Siber güvenlik uzmanları ise yapay zeka ile birlikte tehlikenin daha da arttığını ifade ediyor.

  • Google, PaLM API'ı kapatıyor ve ücretli Gemini API'lara geçiyor
    13:09 Google, PaLM API'ı kapatıyor ve ücretli Gemini API'lara geçiyor

    Google, güçlü yapay zeka modellerine ücretsiz erişim dönemini sonlandırıyor. PaLM API'a ücretsiz erişimi kapatma kararıyla birlikte, kullanıcıları ücretli Gemini API'lara yönlendireceğini duyurdu. Bu karar, birçok geliştirici ve küçük şirket için olumsuz bir haber olarak değerlendiriliyor.

  • ASKİ, Ankara Çayı'nda Temizlik Çalışması Yürütüyor
    13:07 ASKİ, Ankara Çayı'nda Temizlik Çalışması Yürütüyor

    ASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi ve düzenli akışın sağlanması amacıyla Ankara Çayı'nda temizlik çalışması yürütüyor. 3 aydır süren çalışmalarda 170 bin ton malzeme temizlendi.

  • Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı
    13:04 Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı

    Malatya'da yapılan operasyonda, sokaklarda uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 bin 951 adet sentetik ecza hap, 1 kilo 137 gram Skunk maddesi, 12 parça halinde 166,27 gram Metamfetamin maddesi, 8 parça halinde 138.22 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.


Advertisement