Mövenpıck Hotel Urla'da 5. Korusunu Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Mövenpıck Hotel Urla'da 5. Korusunu Oluşturdu

Mövenpıck Hotel Urla\'da 5. Korusunu Oluşturdu

Mövenpick Hotel İzmir, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, Urla-Kadıovacık Köyü ağaçlandırma sahasında bin fidanlık koru oluşturdu.

21.04.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mövenpick Hotel İzmir, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, Urla-Kadıovacık Köyü ağaçlandırma sahasında bin fidanlık koru oluşturdu.

Geçtiğimiz yıllarda da biner fidanlık dört koru oluşturarak toplamda doğaya 5000 fidan bağışlayan ve doğaya katkısını geleneksel hale getiren Mövenpick Hotel Izmir çalışanları Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahalarında bulunan korularını ziyaret ederek son fidanları birlikte diktiler.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek Mövenpick Hotel İzmir Halkla İlişkiler Müdürü Merih Hasaltun'a plaket takdim etti.

Mövenpick Hotel Izmir Halkla İlişkiler Müdürü Merih Hasaltun; hem kurumsal bazda hem de çalışanları çerçevesinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini ve çalışanlarının katkıları ile oluşturulan bin fidanlık korularının geleneksel hale geldiğini, önümüzde ki yıllarda da devam edeceğini belirtti.

Tören sonunda fidanlar toprakla buluştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mövenpıck Hotel Urla'da 5. Korusunu Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement