Moussa Sow, Gözyaşlarının Hesabını İstiyor! - Son Dakika
Spor

Moussa Sow, Gözyaşlarının Hesabını İstiyor!

Fenerbahçeli Moussa Sow, 16 Mart'ta kendisini gözyaşlarına boğan Erciyesspor kalecisi Gökhan Değirmenci'den intikamını almak istiyor.

19.12.2014 08:38  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, geçtiğimiz sezon 16 Mart'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta kendisini gözyaşlarına boğan Erciyesspor kalecisi Gökhan Değirmenci'den intikamını almanın peşinde.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

Fenerbahçe, ligde Erciyesspor'u ağırladı. Maça ilk 11'de çıkan Moussa Sow, 3 pozisyonda rakip kaleci Gökhan Değirmenci'yi geçemedi. 85'te yerini Salih Uçan'a bırakırken, gözyaşları içinde kenara geldi.

İNTİKAM ALMAYA KARARLI

O gün gol sevinci yaşayamayan Senegalli yıldız, bu akşam gözyaşlarının rövanşını almaya kararlı. Sivasspor filelerini iki kere sarsarak gol sayısını 6'ya çıkartan Sow, şu anda ligde takımının en skorer ismi konumunda. Erciyes maçına moralli bir şekilde hazırlanan yıldız futbolcu, bu kez üzülen değil üzen taraf olma konusunda kararlı!

GÖKHAN: SAYGIM VAR KORKUM YOK

Fanatik'in haberine göre; Moussa Sow'un gözyaşı dökmesine neden olan Gökhan Değirmenci, bugünkü maç öncesinde iddialı. Başarılı file bekçisi, "Geçen seneki maçta iyi oynadım ama puan alamadığımız için üzülmüştüm. Sow'un ağlaması ise karşılaşmaya ayrı bir hava katmıştı. Bana göre Sow, ligimizdeki en iyi forvetlerden biri. Ona saygı duyuyorum ama korkum yok! Taraftarımızın önünde Fenerbahçe'ye zor anlar yaşatacağız" diye konuştu.

Moussa Sow, Gözyaşlarının Hesabını İstiyor!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Moussa Sow, Gözyaşlarının Hesabını İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cemo: dikkat et Sow bu sefer baska tarafinla aglama sakin. 7 36 Yanıtla
  • Murat vurak: Saçma sapan bir haber daha 30 3 Yanıtla
  • Adem Kartbak : Yani yuh diyorum şimdi bunun haber Değeri var! İnanmıyorum vay ülkenin haline.. 21 0 Yanıtla
  • arda: takımıma basarılar dilerim 2 2 Yanıtla

Advertisement