Motoru Arızalanan Uçak İkinci Kez Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Motoru Arızalanan Uçak İkinci Kez Geri Döndü

Motoru Arızalanan Uçak İkinci Kez Geri Döndü

Diyarbakır havaalanında motoru arızalanınca piste geri dönen uçak, uçuş için hazırlandığı sırada motoru yanınca ikinci kez geri döndü.

01.08.2014 22:58  Güncelleme: 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır havaalanında korku dolu anlar yaşandı. Motoru arızalanınca piste geri dönen uçak, uçuş için hazırlandığı sırada motoru yandı.

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Diyarbakır- Antalya seferini yapacak olan Sunexpress'in XQ9713 sefer sayılı yolcu uçağı, pist başına kadar gittikten sonra bir motorunda meydana gelen arıza nedeniyle kalkış yapamadan piste geri döndü. Uçak, yapılan bakımın ardından tekrar uçuşa hazırlandığı sırada motoru yanında tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Yolcuların ise havaalanında bekleyişleri sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motoru Arızalanan Uçak İkinci Kez Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SUNEXPRESS FACİASI THY BAKSIN: YAW BU THY ARTIK ABARTTI YA ESKİ PÜSKÜ UÇAĞI DOĞU GÜNEYDOĞU SEFERLERİNE GÖNDERİYOR BU KADAR CAHİLLİK OLMAZ BEN ANADOLU JET ALIYORUM Bİ BAKIYORUM SUN EXPRES YA AYIPTIR YA KİMİ KANDIRIYORSUN SEN THY BEN ANKARAYA GİDENE KADAR SESTEN SAĞIR OLDUM BELİM KIRILDI KOLTUKLARINDAN KALDIRIN ŞUNU YADA TURİSTLERİNİZİ AKDENİZE TAŞIYIN KALDIRIN ŞU HURDALARI 2 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement