Moldovalı Polislere Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Moldovalı Polislere Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi Eğitimi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) katkılarıyla Moldova’da Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi kapsamında Moldovalı polislere Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi Eğitimi düzenlendi.

18.08.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) katkılarıyla Moldova'da Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi kapsamında Moldovalı polislere Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi Eğitimi düzenlendi.

TİKA ile T.C Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kişinev'de Moldova İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Fulger Çevik Gücü tesisinde Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi konulu teorik ve uygulamalı eğitim programı düzenlendi. Kursa katılan Moldova Emniyet Genel Müdürlüğü ile Fulger Çevik Birliği personeli TİKA'ya teşekkürlerini sunarak eğitim programının kendileri için oldukça faydalı olduğunu ifade ettiler.

Eğitim programının sonunda düzenlenen sertifika törenine Türkiye Kişinev Büyükelçisi Mehmet Selim Kartal ile Moldova Cumhuriyeti İçişleri Bakan Yardımcısı Oleg Babin katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Moldovalı Polislere Toplumsal Eylem ve Etkinliklerde Güvenlik Yönetimi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement