Miss Eurasia Güzelleri Beach, Partiyle Kampa Başladı - Son Dakika
Güncel

Miss Eurasia Güzelleri Beach, Partiyle Kampa Başladı

Miss Eurasia Güzelleri Beach, Partiyle Kampa Başladı

Antalya'da bu yıl 5'inci kez yapılan Miss Eurasia Güzellik Yarışması kampı, önceki gün düzenlenen beach partiyle başladı.

28.05.2015 10:28  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 ülkeden 20 kraliçe adayının katıldığı ve bu yıl Antalya'da 5'incisi kez yapılan Miss Eurasia Güzellik Yarışması kampı, düzenlenen beach partiyle başladı.

BİKİNİLİ GÜZELLERE PLAJDA YOĞUN İLGİ

20 ülkeden 20 kraliçe adayının katıldığı kampın startı, beach partiyle verildi. Aralarında İtalya, Polonya, Rusya, Slovenya, Estonya, Belarus, Ukrayna, Almanya gibi farklı ülkelerden kraliçe adayları, partide gönüllerince eğlendi. Bikiniler içinde güzelliklerini sergileyen güzeller, plajda güneşlenen turistler tarafından da ilgiyle izlendi.

"HER GÜN 8 SAAT KOREOGRAFİ ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ"

Finalistlerle yakından ilgilenen yarışma organizatörü F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan, kampın yoğun geçeceğini, bu nedenle ilk gün finalistleri Kaleiçi turu ve beach partiyle eğlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çalışkan, "Bugünden itibaren final gecesi için çalışmalarımız başlayacak. Her gün 8 saate yakın podyum ve koreografi çalışması yapacağız. Çok yorulacaklar fakat final gecesine hazır olmalılar. Jürinin karşısına eksiksiz çıkmak için çalışacaklar." dedi.

FİNAL 5 HAZİRAN GECESİ

Yarışmanın uluslararası boyutuna dikkat çeken Çalışkan, "Antalya'nın tek uluslararası ve patentli güzellik yarışmasını yapıyoruz. Tamamen dikkat ve hassasiyet isteyen bir organizasyona imza atıyoruz. Finalimiz 5 Haziran gecesi Side'de bulunan Emirhan Hotel's'de yapılacak." diye konuştu.

KRALİÇELER FOTOĞRAF ÇEKTİRİP HAVUZA GİRDİ

Beach partinin ardından Antalya'nın tarihi semti Kaleiçi'ni dolaşan kraliçe adayları, bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Kaleiçi'ndeki bir otelde dinlenme molası veren ülke temsilcileri, havuza girmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Miss Eurasia Güzelleri Beach, Partiyle Kampa Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Recep: Beni bunların ortasına atın..Parçalasınlar.Razıyım.. 11 5 Yanıtla
  • .: Ortalik mali ucuz kadinlar paran varsa hepsine sahip alabilirsin 10 3 Yanıtla
  • heval: Şimdilik hayat size guzel 10 2 Yanıtla
  • m.akif: Kim demiş avrupa insanı medeni Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni Desenize hayvanlar bizden daha medeni -Mehmet Akif Ersoy 10 1 Yanıtla
  • craL: Ne kadar abazasnz ya birakn eln peynirlerini yuvanizi kurun 9 2 Yanıtla
  • m.akif: 30 - Resulüm Mümin erkeklere, gözlerini harama dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır. 31 - Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini harama bakmaktan korusunlar namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine kadar örtsünler.NUR SURESİ 9 1 Yanıtla
  • Öhöm: Soyunmuyacaksa cenneti neyliyim 3 6 Yanıtla
  • m.akif: 19 - İnananlar arasında kötü söz ve davranışın yayılmasını arzulayan kimseler için dünyada da, ahirette de acı veren bir azab vardır. Her şeyi Allah bilir siz bilmezsiniz.NUR SURESİ 7 0 Yanıtla
  • SABRİ: Eşim öyle aşırı kıskançlıkları olan biri değildir.Ben diyorum ki ikinci hatun olarak bunlardan birini Müslüman yapıp alsam karar veremedim hangisini alsam acaba 2 5 Yanıtla
  • .: USTEKİ İKİSİ BENİM KİMSE BAKBASIN 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement