Mısırlı Sanatçı AK Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı - Son Dakika
Politika

Mısırlı Sanatçı AK Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı

Mısırlı Sanatçı AK Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Ağaç Günü etkinliklerine katılan Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed’in, oluşturulan sergiye ziyaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın yakasındaki parti rozetini görünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam söyleyerek Rabia işareti yaptı.

26.03.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Ağaç Günü etkinliklerine katılan Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed'in, oluşturulan sergiye ziyaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'ın yakasındaki parti rozetini görünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam söyleyerek Rabia işareti yaptı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte "Ağaç Güzeldir" festivalini ziyaret ederek, değişik ülkelerden gelen misafir sanatçılarla buluştu. Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed'in, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'ın AK Parti rozetini görünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam söyleyerek Rabia işareti yapması dikkat çekti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti belediyeciliği ile birlikte Odunpazarı bölgesinin Türkiye ve dünyada bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. Odunpazarı bölgesinin AK Parti belediyeciliğinin hizmetleri sayesinde "Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras" listesine girdiğini ifade eden Doğan, "Sergide gerek modern sanat eserleri gerekse bölgemizin manevi havasına uygun olarak ağaç üzerine 'Allah' ve 'Muhammed' lafzı ve Kur'an-ı Kerim'den ayetlerinin işlendiğini görmekten memnun olduk. Odunpazarı bölgemizin bir dünya markası haline gelmesinde geçtiğimiz 10 yılın büyük bir önemi var. Bizim yükselttiğimiz çıtayı mevcut belediyenin korumasını umut ediyoruz. AK Parti olarak, her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mısırlı Sanatçı AK Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi
    17:47 Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi

    Pakistan'a resmi ziyarette bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a, Pakistan Cumhurbaşkanı Asif Ali Zardari tarafından 'Pakistan İmtiyaz Nişanı' verildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkilere ve iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki askeri iş birliğine sağladığı katkılardan dolayı bu nişanı almıştır.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Tugay, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulunuldu. Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazdı ve görev süresi boyunca halkın çıkarlarını gözeteceğini vurguladı.

  • Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti
    17:37 Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti

    Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in annesi Safiye Demir, 90 yaşında hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Safiye Demir'in cenazesi, Şalpazarı ilçesinde defnedilecek.

  • Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni Sonrası Hakaret İçeren Sözler Nedeniyle Şüpheli Gözaltına Alındı
    17:35 Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni Sonrası Hakaret İçeren Sözler Nedeniyle Şüpheli Gözaltına Alındı

    Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni sonrasında, makam odasında bulunan Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözler sarf eden U.G. adlı şüpheli, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:33 Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti. Meclis toplantısında 23 gündem maddesi görüşüldü ve komisyon üyeleri seçildi.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • MÜSİAD Erzurum Başkanı: Türkiye'de yüksek enflasyon ticari ahlakı etkiledi
    17:26 MÜSİAD Erzurum Başkanı: Türkiye'de yüksek enflasyon ticari ahlakı etkiledi

    MÜSİAD Erzurum Başkanı Abdulkerim Kavaz, enflasyonla mücadeleden kamu tasarruflarına, asgari ücretten İsrail ile ticaretin kısıtlanmasına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kavaz, Türkiye'de yüksek enflasyonla birlikte ticari ahlakın dozunun kaçtığını belirterek, İsrail'e yapılan boykotun önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, kamu tasarruflarını izleme komitesi kurulması ve alım gücünün artırılması gerektiğini vurguladı.

  • AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu
    17:18 AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Mazıdağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Alma, teşkilatların önemine değinerek, AK Parti'nin teşkilatlarının gücüyle ayakta kaldığını vurguladı ve sürekli yenilenen hizmet politikalarıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın derdinde olduklarını belirtti.

  • Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
    17:16 Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

    Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Cihat Albayrak başkanlığında yapıldı. Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada beş yıllık dönemde çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Advertisement