Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'e İmza Atacak - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'e İmza Atacak

Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk\'e İmza Atacak

Shakhtar Donetsk Başkanı Akhmetov, 10 yıldır takımı çalıştıran Lucescu'nun maaşına zam yaparak takımda kalmasını sağlayacak.

01.03.2015 20:30  Güncelleme: 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun sezon sonunda sözleşmesi bitecek olurken flaş bir gelişme yaşandı.

Maraton'un haberine göre; Lucescu'yu bırakmak istemeyen Shakhtar'ın Başkanı Rinat Akhmetov, deneyimli teknik adama yeni sözleşme önermeye hazırlanıyor.

10 yıldır Shakhtar'ı çalıştıran Mircea Lucescu'nun 3 milyon Euro'luk maaşına ufak bir zam daha yapacağı belirtilen Akhmetov, Lucescu hakkında çıkacak söylentilerin de önüne geçmeyi amaçlıyor.

"TÜRK TAKIMLARI ZEMİN YOKLUYOR"

Öte yandan Ukrayna basınında, "Özellikle Türk takımları; Galatasaray ve Fenerbahçe, Lucescu için zaman zaman zemin yokluyor" ifadelerine yer verildi.

Lucescu, kontratının sona ermesinin ardından ne yapacağına henüz karar vermediğini söylemişti ancak bu teklifin ardından ülkede kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'e İmza Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GELMEDIN.TR.BELANI.BULURSUN.ARTIK: LUCE SENIN BASINA BOMBALAR YAGSIN ÖYLE AKILLANIRSIN 15 8 Yanıtla
  • Asil türk: Kendi köyünün ağası ol,gelme cimboma! 7 4 Yanıtla
  • ...: adam gıttı gıdelı yok fb yok gs yok bjk falan fılan. . yahu adam burada gs nın o dandık kadrosuna sampıyonlar lıgınde çeyrek fınal oynattı defansıf oynatıyor dıye yolladılar. . gs nın o zmankı kadrosunun gucu neydıkı adam napsın. . . 10 yıldır geldı gelecek dıyorlar ama adam artık bellı bır yasa geldı. . gelmez buralara. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement